C celil kızıkaya Forum Okuru 23 Ekim 2013 #73 Gösterdiğiniz müzik aletleri dersimizi işlememizde katkısı oldu, bundan ötürü teşekur eder ve emeğinize sağlık diyoruz ...
Gösterdiğiniz müzik aletleri dersimizi işlememizde katkısı oldu, bundan ötürü teşekur eder ve emeğinize sağlık diyoruz ...
S sessiz sinema Forum Okuru 25 Aralık 2013 #76 size çook teşekkür ederim performans ödevim için lazımdı ama bide açıklamaları olsaydı daha iyi olurdu ama olsun buda çoook iyi
size çook teşekkür ederim performans ödevim için lazımdı ama bide açıklamaları olsaydı daha iyi olurdu ama olsun buda çoook iyi
S salih Forum Okuru 25 Aralık 2013 #77 Kayıtsız Üye' Alıntı: b bilmedim hangisini seçsem Genişletmek için tıkla ...
M mehmet Forum Okuru 26 Aralık 2013 #78 Misafir Alper' Alıntı: angel güzel bi site ama ben sadece türk müzik aletlerini istemiştim gitar bir türk müzik aleti deqil Genişletmek için tıkla ...
Misafir Alper' Alıntı: angel güzel bi site ama ben sadece türk müzik aletlerini istemiştim gitar bir türk müzik aleti deqil Genişletmek için tıkla ...