S serhat reiz Forum Okuru 9 Aralık 2015 #91 abi müzik ödevim var ya orta çağ müzik aletleri olsa site ye ben den like
M mehmet ali deniz Forum Okuru 31 Aralık 2015 #92 valla işime çok ciddi bir şekilde yaradı . müzik dersinin sınavından 100 aldım saolun teşekkürler .😀😛 mutlu yıllar arkadaşlar
valla işime çok ciddi bir şekilde yaradı . müzik dersinin sınavından 100 aldım saolun teşekkürler .😀😛 mutlu yıllar arkadaşlar
Y yess Forum Okuru 8 Şubat 2016 #93 biliyonuz mu biliyonuz mu önceden 1999 yıllarında müzik aletlerinden en çok Afrika yararlanıyormuş. bu çok dogru..
biliyonuz mu biliyonuz mu önceden 1999 yıllarında müzik aletlerinden en çok Afrika yararlanıyormuş. bu çok dogru..
A Amacsiz vip Forum Okuru 22 Ekim 2016 #95 Cok tesekkkurler odevim vardii Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Ekim 2016
M misfir Alper Forum Okuru 13 Aralık 2016 #96 teşekkürler çok işime yaradı müzik sınavından 100 aldım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Aralık 2022 #99 Ysmnsdsrcgl' Alıntı: Harp mı arp mı? Genişletmek için tıkla ... Selamlar güzellik, Aynen öyle türkçesi arp ingilizcesi harp sebebi de ikisininde dillerde aynı ses olarak çıkması hatta diyebiliriz aynı aletten bahsediyoruz.
Ysmnsdsrcgl' Alıntı: Harp mı arp mı? Genişletmek için tıkla ... Selamlar güzellik, Aynen öyle türkçesi arp ingilizcesi harp sebebi de ikisininde dillerde aynı ses olarak çıkması hatta diyebiliriz aynı aletten bahsediyoruz.