@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #11 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! canlarımmmm..sagolun waroglunnn.hepınıze çok teşekkurler.ıyıkı warsınızzz
Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! canlarımmmm..sagolun waroglunnn.hepınıze çok teşekkurler.ıyıkı warsınızzz
CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Eylül 2008 #12 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! Dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurllu yillara insallah canim!!! Müzik basta ürkütü beni ama ho$mus ablam.
Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! Dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurllu yillara insallah canim!!! Müzik basta ürkütü beni ama ho$mus ablam.
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #13 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! [ı]teşekkurler canım carızmam....[/ı]
semazen Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #14 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! Canım her şey gönlünce olsun.....
gökçe Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #15 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle beraber sağlıklı ve uzun yaşa..
Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle beraber sağlıklı ve uzun yaşa..
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 28 Eylül 2008 #16 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! teşekkurler canım adaşımmm..teşekkurler gökçemmm iyikı warsınız..sızlerı çok sewıyorummm
Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! teşekkurler canım adaşımmm..teşekkurler gökçemmm iyikı warsınız..sızlerı çok sewıyorummm
mislinay Yeni Üye Üye 28 Eylül 2008 #17 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! sevdiklerinle birlikte mutlu sağlıklı başarılı nice yıllar dilerim canım umduğun olmasını istediğin herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! sevdiklerinle birlikte mutlu sağlıklı başarılı nice yıllar dilerim canım umduğun olmasını istediğin herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
ARZUHAL Yeni Üye Üye 28 Eylül 2008 #18 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! * DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSUN ASK MELEGIM ** Ask Melegim Dogum gününü kutlar...Yasamin boyunca sihhat,huzur ve sans dilerim ablam.Seni cok seviyorum,gercek melegim benim.
Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! * DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSUN ASK MELEGIM ** Ask Melegim Dogum gününü kutlar...Yasamin boyunca sihhat,huzur ve sans dilerim ablam.Seni cok seviyorum,gercek melegim benim.
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 28 Eylül 2008 #19 Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! ben biraz gec kaldım ama yazmadanda gecmek istemedim '' nice mutlu saglıklı huzurlu yıllara canım dilerim hersey gönlünce olur DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ''
Cevap: Mutlu Yıllar @şK_MeLeĞ! ben biraz gec kaldım ama yazmadanda gecmek istemedim '' nice mutlu saglıklı huzurlu yıllara canım dilerim hersey gönlünce olur DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ''