K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
merhaba
merhaba ben gülcan evde maske yaptığınız söylemişsiniz bende seda sayanın programından tarif aldımyapıcaktım ama pembe maskenin içeriğine baktığımda çok farklı şeyler gördüm ve içinde kristal tuzdanda bahsediliyor vücut ısısını yükseltip indiriyormuş yani sormak istedğim satın alınan pembe maskeyle evde yapılan farklı oluyor dimi?
bende duydum pembe maskenin evde yapımını kendimize yapıyomuşuz 5 gün boyunca fiyatıda uygun gelmişti bana hemen siparişte bulunmuştum sonuç güzel hiçte fena değil sivilcelerimde büyük ölçüde azalma oldu şimdi makyaj yapmadanda dışarıya rahatlıkla çıkabiliyorum. duyduğuma göre de bu pembe maskenin sahtesinide çıkartmışlar . orjinalinin üzerinde lasanté yazıyormuş birde güvenlik bandrolü bulunuyormuş. alırken dikkatli olun hanımlar ...
merhaba ben gülcan evde maske yaptığınız söylemişsiniz bende seda sayanın programından tarif aldımyapıcaktım ama pembe maskenin içeriğine baktığımda çok farklı şeyler gördüm ve içinde kristal tuzdanda bahsediliyor vücut ısısını yükseltip indiriyormuş yani sormak istedğim satın alınan pembe maskeyle evde yapılan farklı oluyor dimi?