miss angel Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2010 #103 Güvenmeyeceksin Aşka ...... İnsanların yüreğindeki Acı dolu gerçeği Bilmek mi istiyorsun Bu rüzgara kapılmaktan korkmuyor musun Tek başına karanlık odadaki çocuk gibi Meraklı korku dolu bakışlar değil anlattığım Neyse ya es geç Aslında tümüyle bir macerayım Ziyafet çeken bir sokak çocuğunu Bazende elinde balonuyla bir bebeği düşün Demek istediğim o işte Fakat anlatılmaz bir cümleyle Hani gitmek istersin uzaklara " Elveda " dersin anılara Yüreğindeki " Gitme ! " diyen ses benim Ama bana çok inanma , bırakıp gidebilirim İster hainde ister melek Aşk dediğin tehlikeli bir oyun demek Bazen cüretkar davranıp İsteriz onu yenebilmek Tozlu raflardan çıkan kitabın Bir şairin satırlarıyım ben Ama oku oku bitmez destanım O anlatılan rüya gibi masallarım Tükenmez diyipte biten bir kalem Bazende yaşa yaşa bitmeyenim ben Ah ! Ne sahtekarım Onca insanı kandırdım " Olmaz ! " deme asla İyi düşün , bunu unutma Cennetin dünyadaki şubesini Her an onunla yaşa Tuzaktan Kurtulan bir kelebeğin Çiçeklere konuşuyum ben Yalnız ben bal üretmem Bitince herşey gözyaşındır hediyem Bir demet sevgi mi istediğin Aman be , günü gelince biteceğim Kumbarasını açan çocuk gibi Heyecan neşe ve sevincim Düşünmeye değer aslında Belkide Uzun bir rüya Fakat kabuslardan kaçmanın yolu Koskoca bir sevda
Güvenmeyeceksin Aşka ...... İnsanların yüreğindeki Acı dolu gerçeği Bilmek mi istiyorsun Bu rüzgara kapılmaktan korkmuyor musun Tek başına karanlık odadaki çocuk gibi Meraklı korku dolu bakışlar değil anlattığım Neyse ya es geç Aslında tümüyle bir macerayım Ziyafet çeken bir sokak çocuğunu Bazende elinde balonuyla bir bebeği düşün Demek istediğim o işte Fakat anlatılmaz bir cümleyle Hani gitmek istersin uzaklara " Elveda " dersin anılara Yüreğindeki " Gitme ! " diyen ses benim Ama bana çok inanma , bırakıp gidebilirim İster hainde ister melek Aşk dediğin tehlikeli bir oyun demek Bazen cüretkar davranıp İsteriz onu yenebilmek Tozlu raflardan çıkan kitabın Bir şairin satırlarıyım ben Ama oku oku bitmez destanım O anlatılan rüya gibi masallarım Tükenmez diyipte biten bir kalem Bazende yaşa yaşa bitmeyenim ben Ah ! Ne sahtekarım Onca insanı kandırdım " Olmaz ! " deme asla İyi düşün , bunu unutma Cennetin dünyadaki şubesini Her an onunla yaşa Tuzaktan Kurtulan bir kelebeğin Çiçeklere konuşuyum ben Yalnız ben bal üretmem Bitince herşey gözyaşındır hediyem Bir demet sevgi mi istediğin Aman be , günü gelince biteceğim Kumbarasını açan çocuk gibi Heyecan neşe ve sevincim Düşünmeye değer aslında Belkide Uzun bir rüya Fakat kabuslardan kaçmanın yolu Koskoca bir sevda
miss angel Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2010 #108 Dailymotion - Seni Alırsa Fırtına - Müzik Kanalı meleklerm ben bu şarkyı çok sewerm bide sizlern dnlemesni istedm umarm beğenrsnz🙂
Dailymotion - Seni Alırsa Fırtına - Müzik Kanalı meleklerm ben bu şarkyı çok sewerm bide sizlern dnlemesni istedm umarm beğenrsnz🙂