PaSikA Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2009 #1 Mislinay Doğum Günün Kutlu Olsun Canım Mislim doğum günün kutlu olsun 🙂 Ailenle eşinle evlatlarınla nice nice mutlu sağlıklı yıllara herşey gönlünce olsun 🙂
Canım Mislim doğum günün kutlu olsun 🙂 Ailenle eşinle evlatlarınla nice nice mutlu sağlıklı yıllara herşey gönlünce olsun 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #2 CANIM ABLACIMMMM iyi ki doğdun iyi ki varsın doğum günün kutlu olsn.Süperim süper modum benim.Ailenle nice mutlu senelere...
CANIM ABLACIMMMM iyi ki doğdun iyi ki varsın doğum günün kutlu olsn.Süperim süper modum benim.Ailenle nice mutlu senelere...
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #3 iyi ki doğdun mislinay.Ailenle birlikte nice yıllara inşallah...
zaga Üye Üye 12 Temmuz 2009 #4 Doğumgünü kutlaması için davetiyelerimiz dağıtılmıştır. özel limuzinimiz emrinizdedir evlerinizden sizi alıp kutlama yerine götürecektir muhteşem kutlama mekanımıza hoşgeldiniz.... eğlencemiz gecede devam edicektir 40x24 saat kutlamaya kapatılmıştır mislinay doğunca kutlamada böylesi oluyor işte
Doğumgünü kutlaması için davetiyelerimiz dağıtılmıştır. özel limuzinimiz emrinizdedir evlerinizden sizi alıp kutlama yerine götürecektir muhteşem kutlama mekanımıza hoşgeldiniz.... eğlencemiz gecede devam edicektir 40x24 saat kutlamaya kapatılmıştır mislinay doğunca kutlamada böylesi oluyor işte
M Misafir Forum Okuru 12 Temmuz 2009 #5 İyi ki doğdun mislim 🙂 Doğum günün kutlu ve ömrün mutlu olsun dileğimle nice güzel, sağlıklı, başarı dolu senelere 🙂
İyi ki doğdun mislim 🙂 Doğum günün kutlu ve ömrün mutlu olsun dileğimle nice güzel, sağlıklı, başarı dolu senelere 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2009 #6 ablacıgım nice mutlu yaşlara ailenle sevdiklerinle hersey gönlünce olsunn .........................
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Temmuz 2009 #7 Doğumgünün kutlu olsun Misli nice yıllara ailenle evlatlarınla ve sevdiklerinle beraber🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #8 Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice mutlu yıllaraa... Herşey gönlünce olsun...
Lamazi Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2009 #10 Sağlık ve sıhatle çok doğum günlerinizi kutlarsınız inşallah sevdiklerinizle🙂doğum gününüz kutlu olsun..
Sağlık ve sıhatle çok doğum günlerinizi kutlarsınız inşallah sevdiklerinizle🙂doğum gününüz kutlu olsun..