elifm Yeni Üye Üye 16 Mart 2008 #1 Merhabalar Merhabalar bende yeni üye oldum ve kimseyi tanımıyorum ama İnşallah en kısa zamanda tanışırız.Ben biraz küçüğüm umarım benide aranıza kabul edersiniz.15 yaşındayım,Lise 1 öğrencisiyim ve Kayseri' de oturuyorum...
Merhabalar bende yeni üye oldum ve kimseyi tanımıyorum ama İnşallah en kısa zamanda tanışırız.Ben biraz küçüğüm umarım benide aranıza kabul edersiniz.15 yaşındayım,Lise 1 öğrencisiyim ve Kayseri' de oturuyorum...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Mart 2008 #4 Ce: Merhabalar hoşgeldin aramıza keyifli forumlar dilerim🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Mart 2008 #7 Ce: Merhabalar sondamla' Alıntı: Merhaba!!! Genişletmek için tıkla ... merhaba sondamla baktımda maşallah heryere merhaba yazmışsın bizden de sana merhaba:😀
Ce: Merhabalar sondamla' Alıntı: Merhaba!!! Genişletmek için tıkla ... merhaba sondamla baktımda maşallah heryere merhaba yazmışsın bizden de sana merhaba:😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Mart 2008 #10 Ce: Merhabalar hoşgeldin canım aramıza keyifli forumlar dilerim