Beyazca Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #11 Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba hoşgeldin melek aramıza sanada güzel vede keyifli paylaşımlar
göknur Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #12 Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba Hosgeldin pissicikk,keyifli forumlar canim
İzmirella Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #13 Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba vallahii toprak çekio galiba beni size sizi bana 🙂) aynilim zaten bitaneee 🙂 meltemcimm sende iyki geldin aramızaa ... irkekk mirkekk istemiomm yaww :zuha:
Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba vallahii toprak çekio galiba beni size sizi bana 🙂) aynilim zaten bitaneee 🙂 meltemcimm sende iyki geldin aramızaa ... irkekk mirkekk istemiomm yaww :zuha:
nisan Yeni Üye Üye 27 Haziran 2008 #14 Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba hosgeldim meltem aramiza seni tanidigima sevindim,aynilin ablasi benim ablam sayilir,sevgilerle canim
Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba hosgeldim meltem aramiza seni tanidigima sevindim,aynilin ablasi benim ablam sayilir,sevgilerle canim
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2008 #15 Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba saol nisancım teşekkür ederim izmirli kıs nasıl işlettim ama :minik: ablacım giremiyosun nete biliyorum ama inşallah fırsat bulur ve aramızda olursun
Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba saol nisancım teşekkür ederim izmirli kıs nasıl işlettim ama :minik: ablacım giremiyosun nete biliyorum ama inşallah fırsat bulur ve aramızda olursun
İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2008 #16 Cevap: bende burdayım hanımlar merhaba Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar