gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 24 Aralık 2010 #11 aramıza hoşgeldin derin kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar dilerim....
DeRiN_NiSa Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #12 *MaWi' Alıntı: Aramıza hoşgeldin cnm kalıcı olman dileklerimle güzel paylaşımlar ve sağlam dostluklar dilerim🙂 Genişletmek için tıkla ... h.bulduk meleğim..aranızda olup paylaşım yapıp yayarlı bilgiler okumaktan çok hoşnutum...iyi forumlar.. 🙂
*MaWi' Alıntı: Aramıza hoşgeldin cnm kalıcı olman dileklerimle güzel paylaşımlar ve sağlam dostluklar dilerim🙂 Genişletmek için tıkla ... h.bulduk meleğim..aranızda olup paylaşım yapıp yayarlı bilgiler okumaktan çok hoşnutum...iyi forumlar.. 🙂
DeRiN_NiSa Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #13 slm meleklerim...mesajlar için çok tşk ederim...paylaşımlar vee yayarlı bilgiler harikaa söleyeyim aranızda olmaktan çok hoşnutum 🙂
slm meleklerim...mesajlar için çok tşk ederim...paylaşımlar vee yayarlı bilgiler harikaa söleyeyim aranızda olmaktan çok hoşnutum 🙂
sedaaa Yeni Üye Üye 30 Aralık 2010 #14 hoş geldin canım aramıza kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar 🙂