D destina Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #1 merhaba melekler :) merhabalar aranıza beni de kabul edermisiniz ben düzceliyim evliyim ve bir tane dünyalar tatlısı bir kızım var hoş vakit geçireceğime inanıyorum :yo:
merhabalar aranıza beni de kabul edermisiniz ben düzceliyim evliyim ve bir tane dünyalar tatlısı bir kızım var hoş vakit geçireceğime inanıyorum :yo:
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #2 Ce: merhaba melekler 🙂 Hoşgeldin aramıza destina iyi vakit geçirirsin inşaallah görüşürüz
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 10 Mayıs 2008 #3 Ce: merhaba melekler 🙂 hoşgeldin destina sitemize umarım hoşça vakit geçirir aradıklarını bulabilirsin ....))
Ce: merhaba melekler 🙂 hoşgeldin destina sitemize umarım hoşça vakit geçirir aradıklarını bulabilirsin ....))
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Mayıs 2008 #4 Ce: merhaba melekler 🙂 hoşgeldin destina...aramızda hoşça vakitler bol paylaşımlar dilerim
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2008 #5 Ce: merhaba melekler 🙂 merhaba destina hoşgeldin =)mucx:a050:
D destina Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2008 #8 Ce: merhaba melekler 🙂 hoş buldum melekler teşekkür ederiimmm :dp193:
mislinay Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2008 #9 Ce: merhaba melekler 🙂 aramıza hoş geldin canım keyifli forumlar
gökçe Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2008 #10 Ce: merhaba melekler 🙂 Hoşgeldin aramıza destina. Emin ol güzel vakit geçireceksin...