zuzus:) Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #11 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hoşgeldin cnmm iyi paylaşımlar
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Şubat 2008 #12 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hoş geldin canım keyifli sohbetlerrr
melegimeren Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #13 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hoşbuldum canlarim öpüyorum hepinizi
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #14 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza selamlar canimm,demekki köseme yeni gelirsin ha,,ama yemekler süperdi gece gece canim cektii,seni affetmem icin gercegini isterim canimmm,
Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza selamlar canimm,demekki köseme yeni gelirsin ha,,ama yemekler süperdi gece gece canim cektii,seni affetmem icin gercegini isterim canimmm,
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #15 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza senin icinn sevgiler canimm,
melegimeren Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #16 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza çook teşekkür ederim canım tabiki gerçeğinide yaparım sen iste yeter.tamam köşene yeni girmiş olabilirim ama bir dahada çıkmam🙂
Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza çook teşekkür ederim canım tabiki gerçeğinide yaparım sen iste yeter.tamam köşene yeni girmiş olabilirim ama bir dahada çıkmam🙂
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #17 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hoş geldin canım aramıza keyifli forumlar hoş sohbetler diliyorum
Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza hoş geldin canım aramıza keyifli forumlar hoş sohbetler diliyorum
melegimeren Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #18 Ce: merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza cok teşekkür esenacım