fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #11 daha üniversitede değilim canım bu sene lisesini bitirdim🙂 inşallah hayırlısıyla bu yıl üniversitesine gidicem🙂
daha üniversitede değilim canım bu sene lisesini bitirdim🙂 inşallah hayırlısıyla bu yıl üniversitesine gidicem🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 7 Temmuz 2010 #14 Tatlım hoşgeldin aramıza .. artık sende bir meleksin hemde; fotografçı melek! 😀 🙂
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #16 belen🙂 hoşbuldum canım🙂 evet bende fotoğrfçı meleğiniz oldum🙂 Son düzenleme: 7 Temmuz 2010
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #17 BİTTERİM🙂 teşekkür ederim canım🙂 dostlukların güzel olduğu bu mekanda olmak hoş🙂
B büşran Forum Okuru 26 Eylül 2010 #18 biraz gec oldu ama hos geldin canım bende oldukca yeniyim ve yanı yastayız maliye okuyorum
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 26 Eylül 2010 #19 hoşgeldinnn birtanemm benimmm senii bir yerdennn tanıyommm ama benn yaa :🙂))) kusura bakma ancaa gördümm bu mesajınıı :🙂))
hoşgeldinnn birtanemm benimmm senii bir yerdennn tanıyommm ama benn yaa :🙂))) kusura bakma ancaa gördümm bu mesajınıı :🙂))