Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yağmur , sayfanın altından forumda kimlerin olup olmadığını görebilirsin yazılan yazıların üzerindede yazıldığı saat ve tarih var canım,burdayız ,söyle bakalım anlat,kısa kısa burdamısınız diyosun arkası gelmiyor,anlat kendini uzun uzun
beklediğin tarihide söyle listeye ekleyelim seni
ya pardon bana yazılar geç geliyor yada karışıyor tam bilmiyorum
regl günü 18 mayıs bakalım bişey varmı bilmiyorum

ya pardon bana yazılar geç geliyor yada karışıyor tam bilmiyorum
regl günü 18 mayıs bakalım bişey varmı bilmiyorum

hayırlısı olsun canım,ilk bebeğin sanırım değil mi?kaç yaşındasın?
Bu arada sayfayı yenilemek için f5 tuşuna basarsan hemen gelir yazılar

[sıze=3]allah'ım nasip ederse öyle düşünüyorum, içime bi kurt düşürdün geçen sabah o zamandan beri acayip umutluyum, izgillede konuştum aynı onun gibi şuan gelişmeler...[/sıze]

canım inşaallah , bu ara kafam çok karışık ne olmuştu ben ne demiştim sana?kusura bakma nolur?

izgilin hamile olduğunu kesin olarak öğrendiği sabah sormuştumya şu kanamayı, sende igilinde aynı olmuştu dr a git tutunma kanaması olabilir demiştin, o zamandan beri içim pır pır🙂

[sıze=3]izgilin hamile olduğunu kesin olarak öğrendiği sabah sormuştumya şu kanamayı, sende igilinde aynı olmuştu dr a git tutunma kanaması olabilir demiştin, o zamandan beri içim pır pır🙂[/sıze]
tamam hatırladım canımcım ,kusura bakma , kafa 1500 oldu bende🙂
inşaallah bebişin göbüşündedir tatlım inşallah

hayırlısı olsun canım,ilk bebeğin sanırım değil mi?kaç yaşındasın?
Bu arada sayfayı yenilemek için f5 tuşuna basarsan hemen gelir yazılar

canım inşaallah , bu ara kafam çok karışık ne olmuştu ben ne demiştim sana?kusura bakma nolur?
27 yaşındayımda bizde bebek çok istiyruz doktora gidip geliyorum eğer regl olursa tekrar gidicem ilaç başlıcak

Geri