Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Slm kızlar, bugün benim doğum günüm...
Belki dedim Allahım bana en büyük hediyesini verir ama malesef bugün adet oldum..
canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun inşallah bir dahaki doğum gününde meleğinde yanında olur
gülüm seninle kader arkadaşı gibiyiz bende bugün regl oldum...aynı dönemde düşük yaptık aynı dönemde regloluyoruz...inşallah bu son ayımız olur ve bu ay bayram şekerlerimize kavuşuruz öpüyorum canım seni
bu arada herkese merhaba güzeller

Slm kızlar, bugün benim doğum günüm...
Belki dedim Allahım bana en büyük hediyesini verir ama malesef bugün adet oldum..
canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun inşallah bir dahaki doğum gününü meleğinle kutlrsın
gülüm seninle kader arkadaşı gibiyiz bende bugün regl oldum... aynı dönemde düşük yaptık aynı dönemde regl oluyoruz...inşallah bu son ayımız olurda bu ay bayram şekerlerimize kavuşuruz mpüyorum canım seni
bu arada herkese merhaba güzeler

canım benim öncelikle doğum günün kutlu olsun inşallah bir dahaki doğum gününü meleğinle kutlrsın
gülüm seninle kader arkadaşı gibiyiz bende bugün regl oldum... aynı dönemde düşük yaptık aynı dönemde regl oluyoruz...inşallah bu son ayımız olurda bu ay bayram şekerlerimize kavuşuruz mpüyorum canım seni
bu arada herkese merhaba güzeler

Sağol canım benim, evet seninle kader arkadaşı olduk, demek ende regl oldun, hadi bakalım önümüzdeiki aya inşallah, meleklerimiz gelir artık da bizi mutlu ederler...

hb cnm iyiyim cnm nasıl olalım iyi gidiyor 1 hafta sonra 4 aylık oluyoruz zaman geciyor daha dun regl oldum dıye yazılar yazıyodum sende durumlar nasıllhoppahoppa
ayyyyy canım maşalllaaah o kadar oldunuzmuuuu..... haklısın zaman çok çabuk geçiyor
bende durumar aynı bugün regl oldun yine her zaman olduğu gibi yeni ay yeni umut diyorum bakalım nasip bundan sonrası
gülüm bende kaçayım artık malum kpss çalışmaya çalışıyorum hheehhee öpüyorum herkesi görüşürüz kızlar
benm bağlantı gidiyor öpüyorum hepiniziiiiiiiiii.....
tamam kuşuuum görüşürüz tekrar kendine iyi bak

Geri