Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bazen bende de oluyor agrılar ve batmalar cnm bazen geciyor bazen devam ediyor duruma göre geciyor bende 2 hafta önce tartıldım zayıflamışım 1 kilo yeni tartıldım 2 kilo almışım 🙂 bazen ac kurtlar gibi sofraya oturuyorum bazen iki kaşıkda doyuyorum 😀 bu aralarda acıkınca bişey yemezsem tansiyonum düşüyor.

canım ben 3 liraya almıştım.bilmiyorum belkide senin test bozuktu.ama artık kan tahlili yaptır kafanda soru kalmaz hiç olmazsa..
saol canım bakalım hayırlısı
evet olmadımda bılmıyom hamişmiyim değilmiyim sen nasılsın canım
4 aya girdin kizzz.....
maşallah
yaa kızlar burası berbat. durup durup yağmur boşalıyo gökten. sanki kovayla döküyolar.
ben yaz yaşamak istiyoruuuummmmmmmmm 🙁
kız bız yanıyok cok sıcak burası

eee artik yavas yavas kilo almaya baslamamiz lazim ..... haftaya doktorda bakalim kac kilo cikcam, ordaki tabii daha iyi tartiyor 🙂 benim özelikle 1 haftadir hiccc i$tahim yok... 🙂 aman yinede i$tahim fazla acilmasin... adet oldugum zamanlar sabahdan aksama kadar yerdim, doydugumuda anlamazdim... öyle olsam 100 kilo olurum herhalde 🙂

hb cimcime. nasılsınız bakem civcivinle 🙂
...

iyiyizzz.... dün gece biraz batmalar oldu ama gecti... büyüyor artik teyzesi... mercimek sevdalilari teyzelerimin hepzi hamis kalsin, cuzenlerle bizde anne sevdalilari diye topig accaz diyor.. 🙂