Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bende iyiyim canim.. dün gece sol tarafimda batmalar oldu, sabahda karnimda ama i$yerine gelince gecti 🙂
mimozacim ikimizin arasinda bi kac hafta fark var, kilo aldinmi sen??? ben acikiyorum, bi ka$ik birsey aldimmi, doyuyorum, hatta cok yemisim gibi hissediyorum, dün tartildim 1 kilo zayiflamisim...
bazen bende de oluyor agrılar ve batmalar cnm bazen geciyor bazen devam ediyor duruma göre geciyor bende 2 hafta önce tartıldım zayıflamışım 1 kilo yeni tartıldım 2 kilo almışım 🙂 bazen ac kurtlar gibi sofraya oturuyorum bazen iki kaşıkda doyuyorum 😀 bu aralarda acıkınca bişey yemezsem tansiyonum düşüyor.

canım ben 3 liraya almıştım.bilmiyorum belkide senin test bozuktu.ama artık kan tahlili yaptır kafanda soru kalmaz hiç olmazsa..
saol canım bakalım hayırlısı
pirenses, uzun zaman oldu görüşmeyeli. nasılsın canım?
anladığım kadarıyla hala regli olmamışsın (geçmişi okuyarak vakit kaybetim diyorum. zaten vaktim kısıtlı). inşallah hamişsindir canım benim yaaa
evet olmadımda bılmıyom hamişmiyim değilmiyim sen nasılsın canım
4 aya girdin kizzz.....
maşallah
yaa kızlar burası berbat. durup durup yağmur boşalıyo gökten. sanki kovayla döküyolar.
ben yaz yaşamak istiyoruuuummmmmmmmm 🙁
kız bız yanıyok cok sıcak burası

bazen bende de oluyor agrılar ve batmalar cnm bazen geciyor bazen devam ediyor duruma göre geciyor bende 2 hafta önce tartıldım zayıflamışım 1 kilo yeni tartıldım 2 kilo almışım 🙂 bazen ac kurtlar gibi sofraya oturuyorum bazen iki kaşıkda doyuyorum 😀 bu aralarda acıkınca bişey yemezsem tansiyonum düşüyor.

eee artik yavas yavas kilo almaya baslamamiz lazim ..... haftaya doktorda bakalim kac kilo cikcam, ordaki tabii daha iyi tartiyor 🙂 benim özelikle 1 haftadir hiccc i$tahim yok... 🙂 aman yinede i$tahim fazla acilmasin... adet oldugum zamanlar sabahdan aksama kadar yerdim, doydugumuda anlamazdim... öyle olsam 100 kilo olurum herhalde 🙂

hb cimcime. nasılsınız bakem civcivinle 🙂
...

iyiyizzz.... dün gece biraz batmalar oldu ama gecti... büyüyor artik teyzesi... mercimek sevdalilari teyzelerimin hepzi hamis kalsin, cuzenlerle bizde anne sevdalilari diye topig accaz diyor.. 🙂

Geri