Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gözün aydın tebrik ederim cok sevindim sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik dilerim bebğini sağ sağlim kucagına alırsın inş

pirensesim canim, testle pek alakasi yok yaaa, burda 40 € yada var 10 € var.... ben Türkiyeden getirdim 1,5 TL , ay bi görsen tam cin mali birseye benziyor... markasida albenimi neydi 🙂 ama cikti....
canım ben 3 liraya almıştım.bilmiyorum belkide senin test bozuktu.ama artık kan tahlili yaptır kafanda soru kalmaz hiç olmazsa..

evet benım aldımda aynı dandık bırseydı bak sende cıkmış lena nıye markaydı nette bıle araştırdım cıkmadı

ben eczaneden gebelik testi istedim onu verdiler zaten baskada yoktu 🙂 bilmiyorum ama senide cok ümitlendirmek istemiyorum ama ... bence hamilesin....

evet herşeyin hayırlısı ama insan ümitleniyo her seferinde sonra hayal kırıklığı çok zor

evt canim biliyorum... ama daha iki günün varmis, belli olmaz.... Insallah allah gönlüne göre verir.

selam kızlar ben geldim🙂
baya bi kalabalıkmışız bugün🙂

ayrıca yenibir hamişimiz daha olmuş. ne güzel.
senagül tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

pirenses, uzun zaman oldu görüşmeyeli. nasılsın canım?
anladığım kadarıyla hala regli olmamışsın (geçmişi okuyarak vakit kaybetim diyorum. zaten vaktim kısıtlı). inşallah hamişsindir canım benim yaaa