Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

amin canim insallah kolay olur tabi cümlemizinki.....

cok sükür herseyimiz hazir cantam kapinin yaninda duruyo mutterpass imi bile yanimdan ayirmiyom ama bakalim kismeti ne zaman onu bilmiyom....

darisi sizlerin son haftaya gelmesine artik eminim zaman cabucak gecsin istiyosunuzdur😀

canim ya sorulara daralmayla gelecegini bilsem ooooo

evet canim benim bebegim 7 ayda döndü kafasi hep asagida...
hayirlisi ile insallah normal dogum bekliyoruz bitanem tabi allah o zaman ne gösterir bilmiyorum allahim herkesinkini kolay getirir insallah..

isim olarak selin diyoruz canim yani kiz olacak allahim herkese nasip eder insallah bu duygulariiiiii....

kiz sen ne zaman geldin??? Hosgeldin arim balim petegim.... topigi ilk acinca listeyi gördüm, napti bizim kiz acaba diye ilk aklimdan sen gectin 🙂 eee belirtiler artimmi??? kan testi yaptirmak istemiyorsun ama yaptir yaaaa...
yumşattın bak beni kan testi yaptırmak ıstemıyom o daha cok uzuyor bıarz daha bekleyım dk gıderım belırtılerım devam edıyo yorgunluk uykugoğuslerım harıta gıbı oldu sızlıyor kasıklarımda bırsey vargıbı hıssedıyom ama akındım fazla yok bunları hep hamişte oluyur bende nıye oluyor anlamıyom teste nıye cıkmadı

insallah hersey istedigin gibi gecerde, selin hanimi en kisa zamanda alirsin kucagina 🙂 ayyy icim bi tuhaf oldu 🙂

su ilk 3 ay gecsin simdilik onu bekliyorum 3 ay bittikten sonra ay keske 6 aylik olsa diyecem sonra ay keske dogum yapsam diyecem biliyorum ben huyumu 😀

canım hayırlı doğumlar nasıp etsın ılk bebenmı vavv bız o doğum yaşadık senı korkutmak ıstememya normal doğcak dedıler bana 12 saat cektım o sunı sancıyı sonra sezeryan ettıler offf bak hatırladım sımdı

teste niye cikmiyor bende anlamadim 😕 evt yaa seniki daha iyi, direk doktora git, hem hami$sen 5-6 haftalik olmustur, keseyide görebilirsin 🙂
belirtilerin gebelik belirtisi, eee 11 gün oldu regl geceli..bana kalirsa sende birseyler var 🙂
eee doktora ne zaman gitcen ???

evet yarın 6 hafta olcak anamm kesın kararvermedım nezaman gıtcemı elımde test yok olsa bırdaha yapcam kız bıde dıyom hanı 3 gun gecınce hastanede yaptırdım ya ozaman cıkardı dıyom hamış değılım pısgolejık men gecıkıyor herhalde bak arkadaşla adet gunu yapıyorlarda cıkıyor sılık bıle olsa😕

canim benim piskolojik olsa gögüslerin öyle olurmu??? benim ilk bebek istedigim zamanlarda olmustu piskolojik, ama bas dönmesi bulanti halsizlik, öyle olmustu... bide yani 11 gün regl gecikirmi... idrar testinde hemen cikmaya biliyor... sen varya bugün bi test al, yarin sabah bidaha dene 🙂