o zaman seni İstanbul'a davet ediyorum🙂
belki buraları da ısıtırsn.
yaaa ramazanda yağsın da şimdi yağmasın. ramazanda yağmaz da kavrulursak diye korkuyorum valla🙂
yoooo gelmem 🙂 ramazanda kesin sicak olur....
ayyy varya kendimi bildim bileli her ramazan oruc tutarim, okul i$ hic farketmiyordu, ama gecen sene hemen hemen hic tutamadim (günler uzun i$yerinde tansiyonum dü$üyordu), bu senede tutamicam 🙁
dedigim gibi canim, arada tutanlar var ama 100% birsey degil...
ayyy varya kendimi bildim bileli her ramazan oruc tutarim, okul i$ hic farketmiyordu, ama gecen sene hemen hemen hic tutamadim (günler uzun i$yerinde tansiyonum dü$üyordu), bu senede tutamicam 🙁
canim ben süperim, yigeninden ses soluk yok, enerjisini dogum sonrasina sakliyor sanirim 🙂 , senin ufaklik nasil???
evet canım geçen hafta tatildeydim. bol bol gezdim geldim🙂
öbür hafta sonu yine tatile çıkıcam.
ramazan öncesine sıkıştırdım ikincisini. ramazan sonrası çok yoğun olacağından tatilim zehir olmasın, sakin sakin gideyim dedim.
evet canım geçen hafta tatildeydim. bol bol gezdim geldim🙂
öbür hafta sonu yine tatile çıkıcam.
ramazan öncesine sıkıştırdım ikincisini. ramazan sonrası çok yoğun olacağından tatilim zehir olmasın, sakin sakin gideyim dedim.
2 yıl önce arkadaşım hamileyken başına komik bişey geldi.
7 aylık hamileliğine kadar hep kızı olacak biliyorlardı. eşi polis ve şınağa tayinleri çıktı. orda laf olsun diye doktora cinsiyetini sormuşlar (7. ay) ve doktor erkek demiş.
bunlar tabi şok olmuşlar. tüm hazırlıklar pembiş pembiş yapılmış. aldıkları şeyleri istanbula annesine gönderdiler ve hepsi mavi olarak değişti🙂
şimdi 1,5 yaşında oğlu var🙂
2 yıl önce arkadaşım hamileyken başına komik bişey geldi.
7 aylık hamileliğine kadar hep kızı olacak biliyorlardı. eşi polis ve şınağa tayinleri çıktı. orda laf olsun diye doktora cinsiyetini sormuşlar (7. ay) ve doktor erkek demiş.
bunlar tabi şok olmuşlar. tüm hazırlıklar pembiş pembiş yapılmış. aldıkları şeyleri istanbula annesine gönderdiler ve hepsi mavi olarak değişti🙂
şimdi 1,5 yaşında oğlu var🙂