Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Geçen sefer benim canım hep tatlı istemişti...

dedigim gibi canim, arada tutanlar var ama 100% birsey degil...

o zaman seni İstanbul'a davet ediyorum🙂
belki buraları da ısıtırsn.
yaaa ramazanda yağsın da şimdi yağmasın. ramazanda yağmaz da kavrulursak diye korkuyorum valla🙂

yoooo gelmem 🙂 ramazanda kesin sicak olur....
ayyy varya kendimi bildim bileli her ramazan oruc tutarim, okul i$ hic farketmiyordu, ama gecen sene hemen hemen hic tutamadim (günler uzun i$yerinde tansiyonum dü$üyordu), bu senede tutamicam 🙁

ıyıyım sagol canım sen nasılsın?

ıyıyım emınecım sen nasılsın?yıgenım nasıl?

canim ben süperim, yigeninden ses soluk yok, enerjisini dogum sonrasina sakliyor sanirim 🙂 , senin ufaklik nasil???

masallah canım hep boyle ol.....aynen benımkınden de ses yok...bende bugun ıyıyım bulantım yok sabahtan berı

ıyı yapmıssın canım....ınsan bedenen degılde beynen cok yoruluyor tatıl ıyı gelıyor hakkaten...

masallah de kiz nazar deydircen kendine 🙂
kac haftalik oldun ?? 3. aydan sonra gecermis bulanti..
oyle canım da bugun yok normalde hergun var bulantı bugun yok ılerleyen saatlerde cıkmazsa....9+3 oldu canım....

hic bi fikrim yok 🙂 ama daha bebek kücük oldugu icin yoktur herhalde, insafina kaldik artik 🙂

2 yıl önce arkadaşım hamileyken başına komik bişey geldi.
7 aylık hamileliğine kadar hep kızı olacak biliyorlardı. eşi polis ve şınağa tayinleri çıktı. orda laf olsun diye doktora cinsiyetini sormuşlar (7. ay) ve doktor erkek demiş.
bunlar tabi şok olmuşlar. tüm hazırlıklar pembiş pembiş yapılmış. aldıkları şeyleri istanbula annesine gönderdiler ve hepsi mavi olarak değişti🙂
şimdi 1,5 yaşında oğlu var🙂

olabılıyor oyle yanılmalar saglıklı olsunda aslında gerısı onemlı degıl ama bazn dusunmeden yapamıyoruz cınsıyetını bende allah ızın verırse ogunlerı gorursek ınsallah 7.ayda falan baslıcam ben hazırlıga.....

o senin elinde olan birşey değil sonuçta. kendi sağlığını ve bebeğinin sağlığını düşünmek zorundasın. emanetine iyi bakmalısın!

aslında doğru olan senin dediğin gibi 7. ayda falan başlamak. ama bizim emoş sabırsız işte. çılgınca alışveriş yapmak istiyor🙂