Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

öyle allah saglikla sihhatle kucgimiza almayi nasip etsin gerisi kendiliginden olur. cok aciktim kocis yemek yapmis ben ufaktan kapar grsrz snra

HG geldin canim... tatil nasil gecti bakalim... aaa günün 22´sinde, birseyler hissediyormusun?

H. buldum canım, tatilim kötüydü yaaa, yazmıştım görmemişsin sanırım, neyse bu tatilde kötü oldu ne yapalım...
Valla evet günüm geliyor, karnım bugün adet olacakmışım gibi ağrımaya başladı, dünde sol kasık ve göbek deliğimin sol alt tarafı acıyor gibiydi, bugün pek yok arada kasık ağrısı oluyor, ama iki gündür bulantım var, gerci tatil yorgunluğu bi süre hastalık olur..

Eeee fıstık sen nasılsın bakalım.. bebik napıyo..

okudum okudum, amann bosver, iyide olsa kötüde olsa bi hava degisikligi oldu iste 🙂
insallah hami$sindir yaa vallahi cookkk sevinirim 🙂 bu ay cok yavas ilerliyor hamisler ama ben eminim son 2 haftada arka arkaya iyi haberler gelcek 🙂

ben iyiyim canim yaa, hic bi degisiklik yok bildigin gibi, bebekden ses soluk yok, haftaya randevumuz var bakalim napiyor benim cüce 🙂 aileye cok bebek katilcagi icin isim aramaya basladik 🙂 cinsiyetini ögrenir ögrenmez koycam ismini, i$imi $ansa birakmicam 🙂

Kısmet canım benim, Allahım hediyesini bu ay vermeyi nasip etmişse gelir meleğim..

Evet bencede aklında olan isimler varsa kaptırma derim...