izgilcim sen yokken bütün depresyon haklarımızı kullandık.sen sürekli burda ol da seanslarına razıyız.
Ya çok sık sancı olunca bi de üstüste korktum işte benim dr izinde başka dr gitmiştim iyi dedi bi sorun yok dedi yine de ilaç verdi. bi de sonradan farkettim reçeteye erken doğum tehdidi diye yazmış tanıya.ilaçlara rağmen sancılar artınca korktum işte.ama dün yoktu sancı bakalım artık
izgilcim sen yokken bütün depresyon haklarımızı kullandık.sen sürekli burda ol da seanslarına razıyız.
Ya çok sık sancı olunca bi de üstüste korktum işte benim dr izinde başka dr gitmiştim iyi dedi bi sorun yok dedi yine de ilaç verdi. bi de sonradan farkettim reçeteye erken doğum tehdidi diye yazmış tanıya.ilaçlara rağmen sancılar artınca korktum işte.ama dün yoktu sancı bakalım artık
yaaaaaa sabırsızım tam sana incir yemen konusunda baskı yapıyordum kimalesef her zamanki gibi internetimle arama kara kedi girdi...bizi sürekli birbirimizden ayırıyorlar hain dom domlar neyse kuşum sen incir ye bol bol ilişki sıklığı konusunda bişi deyemem emine kuşum hergün girmişti biz ise gün aşırı ve sabah artık nasip yani
meryem bacım oyyyy canım benim kıyamam sen yinede içini ferah tut bol bol dinlen inşallah kötü birşeyle karşılaşmayacaksın canım benim
wooowwww kıbrıs heeee....çok merak ediyorum kimisi çok beğeniyor kimisi hiç beğenmiyor
senin bu konudaki görüşlerini birkaç cümleyle alıcak olursak öncelikli olarak neyi söylersin, bize tavsiye edermisin
yaa aslında beklentine bağlı beğenip beğenmemek. burda arkadaşlarım anlattığından ben pek büyütmemiştim gözümde ve o yüzden güzel geldi...
turistik bir bölge olduğundan daha gelişmiş bir yer bekliyorsun ama pek te öyle değil.
hayat pahalı. (gerçi ona göre de maaşları yüksek)
biryerden birye gitmek için ya araban olacak y da bol paran çünkü taksiler de çok pahalı. toplu taşıma da saatte bir araba var ve o da akşam 6 da bitiyor🙂
vs. vs...
Pirenses...........................10 Temmuz(test sonucunu bekliyoruz) Sevmm............................19 Temmuz
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Ecce .................................20Temmuz Lalezar............................22 Temmuz Lara.................................22 Temmuz Lovely .......................... 23 Temmuz Elisev............................. 23 Temmuz dileğimmm .................... 1 Ağustos yıldız_azeri.....................3 Ağustos Sabırsızım.......................5 Ağustos Dentnurse.........................7 Agustos duygum_06 ......................8 Ağustos sılam_nisa .................... 8 Ağustos
<V></V>2009 ANNE ADAYLARI<V>
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr) berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
yaaaaaa sabırsızım tam sana incir yemen konusunda baskı yapıyordum kimalesef her zamanki gibi internetimle arama kara kedi girdi...bizi sürekli birbirimizden ayırıyorlar hain dom domlar neyse kuşum sen incir ye bol bol ilişki sıklığı konusunda bişi deyemem emine kuşum hergün girmişti biz ise gün aşırı ve sabah artık nasip yani
meryem bacım oyyyy canım benim kıyamam sen yinede içini ferah tut bol bol dinlen inşallah kötü birşeyle karşılaşmayacaksın canım benim