canım benim altıntaşın gülü kusura bakma geçmişi okuyordum eeee böyle ara verirsem olacağı bu...wooowwwwww demek pirenses var sırada hadi hayırlısı bakalım diğer bekleyenler nerde yahuuuu
oooo hemşom karşılaştık sonunda yada karşılaşamadık ı desem bacım ben çıkmak zorundayım geçmişi okurken zamanda geçmiş herşey geçmiş yahuuuu kociş gelir birazdan artık yarın girerim öğleden sonra koltuklarla görülecek hesabım var öpüyorum datluuum
bilgemelek canıııııım beniiiiiim seni canı gönülden tebrik ederim ayyyyy nasıl sevindim anlatamam...Rabbim sorunsuz bi hamişlik yaşatsın canım tekrar tekrar tebrik ederim
oooo hemşom karşılaştık sonunda yada karşılaşamadık ı desem bacım ben çıkmak zorundayım geçmişi okurken zamanda geçmiş herşey geçmiş yahuuuu kociş gelir birazdan artık yarın girerim öğleden sonra koltuklarla görülecek hesabım var öpüyorum datluuum
aynen gülüm yaaaaaa bi daha girince bakmıcam geçmişe falan zaman geçiyor okurken artık nasipse yarın görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi
canımmmmm , yetişemedim sana , sağol bi tanemmmm, darısı başınıza inşaallah,
daha keseyi göremedik, kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum , erken öğrenincede böyle oluyor işte, rabbimin izni ile 5+2 olduk bu gün, tabii sat a göre dr. cuma günü 3 de, bakalım neler diyecek ,tatile gidemedik dr. ne der diye bekletiyoruz....
kizlar buranin dengesi iyice bozuldu, suan yine hava cok sicak ama, bi kac saat sonrasi firtina bekleniyor. ondan bi kac saat sonrada yine asiri sicaklik 🙂