ayy zaten normaldede sicagi pek sevmem hele simdi hic cekemem... Kilo falan almadim ama kendimi 100 kilo gibi hissediyorum bide kalb hizli carpiyor tabii.. bide sicak geldimi üstüne maf oluyorum.. o yüzden evden i$e I$ten eve..
canim yakinda meleginizde olacak insallah... simdi salina salina gezin ozaman yok cocuk acikti yok alti degiscek.. bi sürü i$ cikcak 🙂
ayy canım okadar çok istiyorum ki valla gezmeyi tozmayı bırakırım galiba 🙂 dün arkadaşım kızını bana bıraktı öğleden sonra akşama kadar kaldı 8 aylık çok şeker bütün gün evde mutluluktan uçuyodum varya inanılmaz bişey 🙂
ya canım varya bunları belirti saymak bile zor geliyo 11 aydır hep bişileri belirti saymaya çalışırdım ve hep hüsran şimdi bu güne kadar hiç yaşamadığım bişi olunca yazdım insan nasipten öteye gidemezmiş nasip 🙂
Sabırsızım.......................7 Ayşegül...........................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz
<V></V>
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Pirenses...........................10 Temmuz sılam_nisa .................... 13 Temmuz Sevmm............................19 Temmuz Ecce .................................22 Temmuz Lalezar............................22 Temmuz Lara.................................22 Temmuz Lovely .......................... 23 Temmuz dileğimmm .................... 1 Ağustos yıldız_azeri.....................3 Ağustos
<V></V>2009 ANNE ADAYLARI<V>
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr) berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end -->
saol cnm iii inşallah sadece kahvaltıyı sevmezdim şimdide kabus oldu kahvaltı bnm için midem hiç almıyo ama bunada sonsuz şükür meleğimii olsundaa sen naslsın cnm epey büyüdü yaa senin bebiş maşallah allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin tüm arkadaşlarıma anne olabilmeyi sağlıkla nasip etsin cnm
ay benimki büyüyor yaaa karin cikiyor artik 🙂 bi yandan bakiyorum zaman hic gecmiyor diyorum, bi yandanda bakiyorum bebek hizla büyüyor 🙂 bi bakmissin seninkide büyüyüvermis, zaman yavas geciyor ama bebekler cabuk büyüyor 🙂
evt yaa hafta sonlari kocamla uzun uzun kahvalti yapardik, simdi bi dilim ekmek anca yiyiyorum... sabahlari hic istahim olmuyor...aksama dogru hafif aciliyorum ama 🙂
ayy canım okadar çok istiyorum ki valla gezmeyi tozmayı bırakırım galiba 🙂 dün arkadaşım kızını bana bıraktı öğleden sonra akşama kadar kaldı 8 aylık çok şeker bütün gün evde mutluluktan uçuyodum varya inanılmaz bişey 🙂
gezmeyi birakmassin canimmm beraber gezersiniz 🙂 bebek/ cocuk evin ne$esi maskotu oluyor yaa... gerci bazen ben yigenlerime bakarken sinir kiirizi geciriyorum ama, olacak oda ara sira 🙂
sirf senin icin degil hepimiz icin bi bomba olur 🙂
ay benimki büyüyor yaaa karin cikiyor artik 🙂 bi yandan bakiyorum zaman hic gecmiyor diyorum, bi yandanda bakiyorum bebek hizla büyüyor 🙂 bi bakmissin seninkide büyüyüvermis, zaman yavas geciyor ama bebekler cabuk büyüyor 🙂
evt yaa hafta sonlari kocamla uzun uzun kahvalti yapardik, simdi bi dilim ekmek anca yiyiyorum... sabahlari hic istahim olmuyor...aksama dogru hafif aciliyorum ama 🙂
gezmeyi birakmassin canimmm beraber gezersiniz 🙂 bebek/ cocuk evin ne$esi maskotu oluyor yaa... gerci bazen ben yigenlerime bakarken sinir kiirizi geciriyorum ama, olacak oda ara sira 🙂