Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ikinci cizgiyi iyice Gör ondan sonra ..... anlarsinya 🙂 i$ini saylama bagla... insallah hemencecik olur.... sen esine keci boynuzu yedirmeye dvm et... belirli bi süre yemesi gerekiyor sanirim sperm sayisinin artmasi icin... bol bol yedir icir.... gerci kaynatinca cok kötü kokuyor ama... nede olsa sen icmicem....🙂

günaydın kızlarrrrr

Günaydin ygmr... sende test yapcaktin ne oldu????

Valla bana bırakmıyo, çünkü yetersiz olduğunu duyduğu gün çok bozulmuştu, şimdi kendisi kaynatıyo içiyi, fındık yiyiyo, gitmiş E vitamini almış onu içiyo, tahin ve keçiboynuzu pekmezi karışımı hazırlattı onu yiyiyor, baya hızlıyız anlıcan, ama bu aya yetişmeyebilir, yumurtladım yumurtlucam nerdeyse, daha bir hafta bile olmadı bunları kulanmaya başlayalı..

aferim enisteye böylede olmasi gerekiyor zaten.... hep bizmi ugrascaz.... canim yetismez deme... hic belli olmaz 🙂 canim insallah hamile kalirsin bu ay ama kalmassanda fazla stress yapma cünkü en azindan bi sorun olmadigini biliyorsunuz... sperm sayisida bi Sekilde artar zaten... ayyyy olcak bu i$ yaaaa... cok yakinda... bana ne oluyorsa... böyle konularda sizden cok heycanlaniyorum 🙂

Ayy canım benim, hepimiz öyleyiz birbirimizin sevinçlerinden mutlu oluyoruz o yüzden bu heyecanı yaşıyoruz burda hep birlikte..

Bu ay bilmiyorum ama yakında inşallah tekrar hamile kalırım ve sorunsuz bir şekilde devam eder sonuna kadar (amin Allahım sen duy yarabbim dualarımızı..)

Aminnnnnnn allahim dualarimizi kabul etsin......

Ygmr nereye kayboldun..?