Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canim masallah artik sabahlari kalabalik oluyoruz burda 🙂

tüp bebek ilk denememiydi?? ya daha bugün haberlerde bi repordaj okudum... sidika dizisi vardiya sidikanin annesi rolündeki kadin 50 yasinda ikinci tüp bebek denemesinde hamile kalmis simdi ikizleri var ve büyümüsler bile.... eminim eltindede tutar... ama iste biyandanda üzülmemek elde degil... ne diycemi sasirdim.... allah sabir versin ve tez vakitte her isteyene boyboy bebekler versin 🙂
evet canım ilk deneme çok ağlamış dudakları felan hep patlamış canım ya çok üzülüyo Rabbim inşallah yüzünü güldürür sağol Eminecim 🙂
hg cnm üzülme yaa allah büyüktür ilk demememi bida denesinler belki olur bol dua etsinler gülüm sen nasılsın görüşmeyeli
inşallah olur ya , bende napim valla ateş ölçüyom bebek sahibi olmaya çalışıyom işte 🙂 senin ve bebişin durumuda iyi diye okuyorum inşallah hayırlısıyla doğar 🙂

selam kızlar bayadır girmiyodum sadece merak ettim sizleri ve özledim o nedenle bi giriyim bakıyım dedim ama o kadar çok sayfa olmuşki okumaya üşendim değişik bişi varsa bana haber verin ok öpüyorum sizi
sammy_ha seni gördüğüme sevindimm iyisindir inşallah görüşürüz 🙂
Kızlar yarın tatile gidiyoruz.... epey burada olamayacağım. Hepinizi çok öpüyorum, sevgiyle kalın.
iyi tatiller canımmm bebişine ve kendine iyi bakk öpt 🙂

sağol tatlım aminnnn, darısı sizlere inşallah sağlıkla cinsiyetlerini öğrenirsiniz...

canımmmmm rüyan çooookkkk güzel... allah inşallah meleğini çabuk göndersin sana, hem de çifter çifter 🙂

Kızlar yarın tatile gidiyoruz.... epey burada olamayacağım. Hepinizi çok öpüyorum, sevgiyle kalın.

Evet canım inşallah tez vakitte gelir benim meleğimde, sende tatilde küçük kızımıza iyi bak, meleğimiz o bizim, bizde cuma akşamı büyük ihtimalle yola çıkacağız tatil için, iyieylenceler canımkendine çok ama çok dikkat et...

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

dileğimmm .................... 3 Temmuz
<V></V>
:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

Sabırsızım.......................7 Temmuz
Ayşegül...........................8Temmuz

Bilgemelek .....................8 Temmuz
duygum_06 ....................8 Temmuz
Pirenses...........................10 Temmuz
sılam_nisa .................... 13 Temmuz
Lalezar............................15 Temmuz
Sevmm............................19 Temmuz
Ecce .................................22 Temmuz
Lara.................................22 Temmuz
Lovely .......................... 23 Temmuz
yıldız_azeri.....................3 Ağustos

<V></V>2009 ANNE ADAYLARI <V>:leylek
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Tatlı cadım ................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)</V><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

bende iyiyim canim... bi sürü i$im var ama yapan yok 🙂
yaaaa aslinda varya i$ yerinde iyiyim... evde kocam ne yapsa gözüme batiyor ne yapsa sinirleniyorum... ne yapcami $a$irdim artik... evde olmadimi gelsin diye can atiyorum, geldimide gicik oluyorum... dengem iyice bozuldu....

Geçici bir durum canım, biliyorsun işte bütün hormonlar alt üst oldu ve seninle oyun oynuyorlar fazla takma kafana geçerr.. :kiamam:

Son düzenleme:
Dün test yaptım sahi, çok hafif silik bir çizgi vardı, yada ben öyle sandım bilmiyorum, bir tane daha testim kalmış, bugün de yapayım, biliyorsun spermlerimiz az iktisatlı kullanmamız gerek, tam günü yakalıyıp nokta atışı yapıcaz 😀

Geçici bir durum canım, biliyorsun işte bütün horlonlar alt üst oldu ve seninle oyun oynuyorlar fazla takma kafana geçerr.. :kiamam:

evt canim biliyorum.. ama cabuk gecse iyi olur,,, yoksa adam elimde kalcak 🙂

Dün test yaptım sahi, çok hafif silik bir çizgi vardı, yada ben öyle sandım bilmiyorum, bir tane daha testim kalmış, bugün de yapayım, biliyorsun spermlerimiz az iktisatlı kullanmamız gerek, tam günü yakalıyıp nokta atışı yapıcaz 😀

ayyyyyyyyyyyy varya sabah sabah aklim basimda degil test degince hamilelik testi yaptin silik cikti diye algiladim...birden icim hophoplama baslamisti...
ya o testlerden bende bi kac kere yaptim... tam gününü gözteren varmi? benimkinde cift cizgi ciktimi 24-36 saat arasinda ovulation gerceklescek yaziyordu...
evt canim i$ini garantiye alman lazim tek vuru$ tek hedef 🙂 olacak insallah....

evt canim biliyorum.. ama cabuk gecse iyi olur,,, yoksa adam elimde kalcak 🙂

ayyyyyyyyyyyy varya sabah sabah aklim basimda degil test degince hamilelik testi yaptin silik cikti diye algiladim...birden icim hophoplama baslamisti...
ya o testlerden bende bi kac kere yaptim... tam gününü gözteren varmi? benimkinde cift cizgi ciktimi 24-36 saat arasinda ovulation gerceklescek yaziyordu...
evt canim i$ini garantiye alman lazim tek vuru$ tek hedef 🙂 olacak insallah....

Yazık kız adamada yapma o kadar 🙂

Ayyy seni hayacanlandırdım canım aman aman dikkat et,
Valla eşime demiştim o almış eczaneden, aynı gebelik testi gibi, işyeşide öyle, çift çizgiyi görünceyumurtlamışsınız anlamına geliyor diyor, öyle saat falan okumadım ben, zaten gözler iyi görmüyor o minicik prospektüs yazılarını okuyamam o kadar 🙂
Birde pre-seed almıştım gittigidiyordan ya, onunla hediye gelmişti 10 adet, ama onlar pek iyi değildi, incecik çubuk gibi bişi hiç onlarda çizgi falan oluşmadı..

Geri