canim masallah artik sabahlari kalabalik oluyoruz burda 🙂
tüp bebek ilk denememiydi?? ya daha bugün haberlerde bi repordaj okudum... sidika dizisi vardiya sidikanin annesi rolündeki kadin 50 yasinda ikinci tüp bebek denemesinde hamile kalmis simdi ikizleri var ve büyümüsler bile.... eminim eltindede tutar... ama iste biyandanda üzülmemek elde degil... ne diycemi sasirdim.... allah sabir versin ve tez vakitte her isteyene boyboy bebekler versin 🙂
inşallah olur ya , bende napim valla ateş ölçüyom bebek sahibi olmaya çalışıyom işte 🙂 senin ve bebişin durumuda iyi diye okuyorum inşallah hayırlısıyla doğar 🙂
selam kızlar bayadır girmiyodum sadece merak ettim sizleri ve özledim o nedenle bi giriyim bakıyım dedim ama o kadar çok sayfa olmuşki okumaya üşendim değişik bişi varsa bana haber verin ok öpüyorum sizi
Evet canım inşallah tez vakitte gelir benim meleğimde, sende tatilde küçük kızımıza iyi bak, meleğimiz o bizim, bizde cuma akşamı büyük ihtimalle yola çıkacağız tatil için, iyieylenceler canımkendine çok ama çok dikkat et...
Sabırsızım.......................7 Temmuz Ayşegül...........................8Temmuz Bilgemelek .....................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz Pirenses...........................10 Temmuz sılam_nisa .................... 13 Temmuz Lalezar............................15 Temmuz Sevmm............................19 Temmuz Ecce .................................22 Temmuz Lara.................................22 Temmuz Lovely .......................... 23 Temmuz
yıldız_azeri.....................3 Ağustos
<V></V>2009 ANNE ADAYLARI<V>
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr) berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)</V><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
bende iyiyim canim... bi sürü i$im var ama yapan yok 🙂
yaaaa aslinda varya i$ yerinde iyiyim... evde kocam ne yapsa gözüme batiyor ne yapsa sinirleniyorum... ne yapcami $a$irdim artik... evde olmadimi gelsin diye can atiyorum, geldimide gicik oluyorum... dengem iyice bozuldu....
bende iyiyim canim... bi sürü i$im var ama yapan yok 🙂
yaaaa aslinda varya i$ yerinde iyiyim... evde kocam ne yapsa gözüme batiyor ne yapsa sinirleniyorum... ne yapcami $a$irdim artik... evde olmadimi gelsin diye can atiyorum, geldimide gicik oluyorum... dengem iyice bozuldu....
Dün test yaptım sahi, çok hafif silik bir çizgi vardı, yada ben öyle sandım bilmiyorum, bir tane daha testim kalmış, bugün de yapayım, biliyorsun spermlerimiz az iktisatlı kullanmamız gerek, tam günü yakalıyıp nokta atışı yapıcaz 😀
Dün test yaptım sahi, çok hafif silik bir çizgi vardı, yada ben öyle sandım bilmiyorum, bir tane daha testim kalmış, bugün de yapayım, biliyorsun spermlerimiz az iktisatlı kullanmamız gerek, tam günü yakalıyıp nokta atışı yapıcaz 😀
ayyyyyyyyyyyy varya sabah sabah aklim basimda degil test degince hamilelik testi yaptin silik cikti diye algiladim...birden icim hophoplama baslamisti...
ya o testlerden bende bi kac kere yaptim... tam gününü gözteren varmi? benimkinde cift cizgi ciktimi 24-36 saat arasinda ovulation gerceklescek yaziyordu...
evt canim i$ini garantiye alman lazim tek vuru$ tek hedef 🙂 olacak insallah....
evt canim biliyorum.. ama cabuk gecse iyi olur,,, yoksa adam elimde kalcak 🙂
ayyyyyyyyyyyy varya sabah sabah aklim basimda degil test degince hamilelik testi yaptin silik cikti diye algiladim...birden icim hophoplama baslamisti...
ya o testlerden bende bi kac kere yaptim... tam gününü gözteren varmi? benimkinde cift cizgi ciktimi 24-36 saat arasinda ovulation gerceklescek yaziyordu...
evt canim i$ini garantiye alman lazim tek vuru$ tek hedef 🙂 olacak insallah....
Ayyy seni hayacanlandırdım canım aman aman dikkat et,
Valla eşime demiştim o almış eczaneden, aynı gebelik testi gibi, işyeşide öyle, çift çizgiyi görünceyumurtlamışsınız anlamına geliyor diyor, öyle saat falan okumadım ben, zaten gözler iyi görmüyor o minicik prospektüs yazılarını okuyamam o kadar 🙂
Birde pre-seed almıştım gittigidiyordan ya, onunla hediye gelmişti 10 adet, ama onlar pek iyi değildi, incecik çubuk gibi bişi hiç onlarda çizgi falan oluşmadı..