yok gülüm benim düşüğüm olmuştu ya sanırım geç yumurtladım o yüzden geçikti reglim nasip bakalım bundan sonrası....
amiiiiiin canım benim Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı vakitte nasip etsin
canımsın yaaa evet haklısın ama olsun sorun çıkmaması daha iyi demekki sadece hayırlı bir vakit bekliyor senin meleğin inşallah daha fazla nazlanmadan tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan gelir...
canım senin şekerinde öyle aman aman bi bozukluk yoktuki neden öyle biilaç verdi acaba doktorun...inşallah tez vakitte oda düzelir
demek birkaç hafta içinde haber alacaksın oradan...inşallah bi sorun çıkmaz be gülüm...öyle yol katetmedim diye düşünme zamanını bekliyor seninki dualarım seninle canım
kızlar ben kaçayım işler yığınla beni bekliyor makinanın içindeki çamaşırların çığlığını duyar gibyim artık buradardayım nasipse sık sık girerim öpüyorum herkesi
ay kizlar tam saat 11de beri yanimda bi adam vardi, patronu yok, illa beklicem dedi, benim kafami iyiceee $i$irdi. simdi patron geldi onun yaninda. gitsin patrona gambazlicam... benim kafami $i$irdi digcem 🙂
ben geldiğimde kimse olmuyo ya kızlar siz nezaman giriyosunuz nete
sizlerle sohbet etmeyi özledim eltim tüp bebek yaptırmıştı bu gün regl olmuş canım ağlamaktan helak olmuş varya çok üzüldüm... hepinizi çokkkk seviyoruuum küçük meleklerte annelerii iyi bakın emi 🙂
sizlerle sohbet etmeyi özledim eltim tüp bebek yaptırmıştı bu gün regl olmuş canım ağlamaktan helak olmuş varya çok üzüldüm... hepinizi çokkkk seviyoruuum küçük meleklerte annelerii iyi bakın emi 🙂
canim masallah artik sabahlari kalabalik oluyoruz burda 🙂
tüp bebek ilk denememiydi?? ya daha bugün haberlerde bi repordaj okudum... sidika dizisi vardiya sidikanin annesi rolündeki kadin 50 yasinda ikinci tüp bebek denemesinde hamile kalmis simdi ikizleri var ve büyümüsler bile.... eminim eltindede tutar... ama iste biyandanda üzülmemek elde degil... ne diycemi sasirdim.... allah sabir versin ve tez vakitte her isteyene boyboy bebekler versin 🙂
selam kızlar bayadır girmiyodum sadece merak ettim sizleri ve özledim o nedenle bi giriyim bakıyım dedim ama o kadar çok sayfa olmuşki okumaya üşendim değişik bişi varsa bana haber verin ok öpüyorum sizi
Kızlar bu gece bir rüya gördüm, hamileydim, karnm burnumda ve kucağımad bir bebek alıyordum, eşim ve annem yanımda, sanırım yeğenimin oğluydu ona benziyordu, ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN..