Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Güle güle fistigim,kolay gelsin,özletme kendini.

ay kizlar tam saat 11de beri yanimda bi adam vardi, patronu yok, illa beklicem dedi, benim kafami iyiceee $i$irdi. simdi patron geldi onun yaninda. gitsin patrona gambazlicam... benim kafami $i$irdi digcem 🙂

ben geldiğimde kimse olmuyo ya kızlar siz nezaman giriyosunuz nete

sizlerle sohbet etmeyi özledim eltim tüp bebek yaptırmıştı bu gün regl olmuş canım ağlamaktan helak olmuş varya çok üzüldüm...
hepinizi çokkkk seviyoruuum küçük meleklerte annelerii iyi bakın emi 🙂

canim masallah artik sabahlari kalabalik oluyoruz burda 🙂

tüp bebek ilk denememiydi?? ya daha bugün haberlerde bi repordaj okudum... sidika dizisi vardiya sidikanin annesi rolündeki kadin 50 yasinda ikinci tüp bebek denemesinde hamile kalmis simdi ikizleri var ve büyümüsler bile.... eminim eltindede tutar... ama iste biyandanda üzülmemek elde degil... ne diycemi sasirdim.... allah sabir versin ve tez vakitte her isteyene boyboy bebekler versin 🙂

hg cnm üzülme yaa allah büyüktür ilk demememi bida denesinler belki olur bol dua etsinler gülüm sen nasılsın görüşmeyeli

selam kızlar bayadır girmiyodum sadece merak ettim sizleri ve özledim o nedenle bi giriyim bakıyım dedim ama o kadar çok sayfa olmuşki okumaya üşendim değişik bişi varsa bana haber verin ok öpüyorum sizi

canim cok sevindim... insallah minik prensesimisi saglikla alirsin kucagina...

sağol tatlım aminnnn, darısı sizlere inşallah sağlıkla cinsiyetlerini öğrenirsiniz...

Kızlar bu gece bir rüya gördüm, hamileydim, karnm burnumda ve kucağımad bir bebek alıyordum, eşim ve annem yanımda, sanırım yeğenimin oğluydu ona benziyordu, ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN..

canımmmmm rüyan çooookkkk güzel... allah inşallah meleğini çabuk göndersin sana, hem de çifter çifter 🙂

Kızlar yarın tatile gidiyoruz.... epey burada olamayacağım. Hepinizi çok öpüyorum, sevgiyle kalın.