Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tşk inşallah seninde öyle olur doktora gitmiyormusun bide böyle gecikmeler olduğu zamna yada geç olduğu zaman vucut kendini gebeliğe hazırlıyormuş diye duymuştum inş. en kısa zamnada hamile kalırsın bende ve bütün isteyenler

Evet kusum,ameliyati atlattim cok sükür.Biliyorsun bu ameliyatla düsüklerimin sebebini ögrenmeyi umuyordum.Malesefmi desem cok sükürmü desem bisey cikmadi,yani polip,myom filan yokmus.Ama sag tüpüm kapaliymis.Bu beni cok üzdü.Ama yinede cok sükür sadece bir tanesi kapali.Ikiside kapali olsaydi ne yapardim.Dr dedi her ay yerine iki ayda bir hamile kalma imkanim varmis artik.Bir iki haftaya kadar kan göndermistik ya,oradan cevap bekliyorum bakalim oradan ne cikacak.Oradan gelen sonucta temiz cikarsa hic bir mesafe katetmemis oluyorum.Tüp bebek merkezindeki Dr 3 ay deneyin kendiliginden olmazsa tüp bebek yapalim dedi.Birde benim glikoz tolerans bozuklugunu duyunca metformin isminde bir ilac önerdi.O ilaci alip almamakta kararsiz kaldim cünkü agir yan etkileri olan bir ilac hatta hayati tehlikeye kadar gidebiliyormus bu etkiler.Iste böyle canim...

<!-- google_ad_section_start -->
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi

dileğimmm .................... 3 Temmuz
<V></V>
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

Sabırsızım.......................7 Temmuz
Ayşegül...........................8Temmuz

Bilgemelek .....................8 Temmuz
duygum_06 ....................8 Temmuz
Pirenses...........................10 Temmuz
sılam_nisa .................... 13 Temmuz
Lalezar............................15 Temmuz
Sevmm............................19 Temmuz
Ecce .................................22 Temmuz
Lara.................................22 Temmuz
Lovely .......................... 23 Temmuz
yıldız_azeri.....................3 Ağustos

<V></V>2009 ANNE ADAYLARI <V>

@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Tatlı cadım ................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
berranur ........................ 23 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)</V><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

Allah korusun iyice araştırman lazım öyle ilaçların yan etkisi çok fazla olabilirdoktor nededi ilaç için

durmak yok yola devam🙂
ben de seni çok özlemişim yahu🙂
neşe kaynağımız geldi

yok gülüm benim düşüğüm olmuştu ya sanırım geç yumurtladım o yüzden geçikti reglim nasip bakalım bundan sonrası....
amiiiiiin canım benim Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı vakitte nasip etsin
canımsın yaaa evet haklısın ama olsun sorun çıkmaması daha iyi demekki sadece hayırlı bir vakit bekliyor senin meleğin inşallah daha fazla nazlanmadan tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan gelir...
canım senin şekerinde öyle aman aman bi bozukluk yoktuki neden öyle biilaç verdi acaba doktorun...inşallah tez vakitte oda düzelir
demek birkaç hafta içinde haber alacaksın oradan...inşallah bi sorun çıkmaz be gülüm...öyle yol katetmedim diye düşünme zamanını bekliyor seninki dualarım seninle canım
kızlar ben kaçayım işler yığınla beni bekliyor makinanın içindeki çamaşırların çığlığını duyar gibyim artık buradardayım nasipse sık sık girerim öpüyorum herkesi

Allah korusun iyice araştırman lazım öyle ilaçların yan etkisi çok fazla olabilirdoktor nededi ilaç için
Ben diyabetolog a gittigimi ve glikoz tolerans bozuklugu ciktigindan bahsedince bu rahatsizligi duydugumda aklima ilk bu ilac geldi dedi.Diyabetolog bunu önermedi mi dedi.Bende hayir sadece seker konusunda dikkatli davranmam gerektigini ilaca gerek olmadigini söyledigini söyledim.Ben size yinede receteyi vereyim,nette iyice arastirin akliniza yatarsa alirsiniz dedi.En cok rastlanan yan etkileri bulanti,ishal,basagrisi,karin agrisi gibi seyler oldugunu söyledi.Birde cok nadir olabilen bir etkisi var dedi.Bu ilac kanin eksimesi sonucu bilinc kaybina,komaya kadar gidebilir hatta hayati tehlikeye yol acabilir dedi.Nette arastirdim ve bütün bunlara ragmen kullananlar cok bu ilaci.Ama bunlar cogunlukla ya diyabet yada pko hastalari.Bende bunlar yok.Sadece diyabetin sinirinda bir rahatsizligim var.Önce jinekologuma,sonra ev Dr uma ve diyabetologada danisip onlarin bu ilac hakkindaki fikrini aldiktan sonra karar vermeyi düsünüyorum ama cok korkuttu beni bu etkiler.Göze alirmiyim bilmem.