Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Bismillahirrahmanirrahim

yupis:nazar:
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi :nazar:yupis

Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs

duygum_06 .......................... 5 Mayıs
azade ................................. 6 Mayıs
:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms::d040:

tweety8378 .....................7 Mayıs
Ayşegülll ........................8 Mayıs
bilgemelek .....................9 Mayıs
gül melek .......................10 Mayıs
pembedüş .......................12 Mayıs
lara ................................. 14 Mayıs
sabırsızım ...................... 14 Mayıs
nisa27 ............................ 15 Mayıs
Japonica ....................... 15 Mayıs
Tatlı cadım ................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny .......................... 16 Mayıs
Şehnaz ........................... 20 Mayıs
dentnurse ......................20 Mayıs
Nur85 ............................20 Mayıs
sevgi55 ..........................20 Mayıs
Sevilay76 ......................25Mayıs
Ayyüzlü .........................30Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ADAYLARI ANNE:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !......................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 Ekim (Ekim anneBİRDayi süperrrrrrr):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
askısı ................................. Kasım (Kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi .......................... 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ADAYLARI ANNE:nazar:

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr):baby:
Kelebeğim .................................. ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(Anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr):baby:

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr):baby:
Selzeh.................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrr) :baby:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434 ........................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Mama adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ................................ 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar .................................. Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> anne adayı süperrrrrrrrrr) :baby:
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->izgil85 ..................................... 30 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
gızemlıkıs.................................Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
MAYIS ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

inş inşşş bitanemm bütün duarını kabul etsinn gece uyandımm yine aklıma hemen sen geldinn bol bol dua ettim sana sonra öteki lerede etmemk olmaz dedim sonrada kendime etmeden olmaz dedimmmm inş inşş rabbim en kısa zaman da hepimize nasip eder

bak mereyemim bilmişim bebiş istemiş hehehe hehe
evttt evtt ben bilmişşş hahaha bebiş istiyorummm hahaha
cnmmm Allah razı olsun bende bugece uyuyamadım biliyomusun kalktım 2 gibi namaz kıldım dua ettim RABBİm kabuşl eylesin hepimiz için istedim Rabbimdenn inşş kabul buyurur.epey bi ayakta kaldım bit türlü uyuyamdım yaaaa 3.5 4 gibiydi heralde dalmışım geri

😀 bebiş de iyi ben de iyiyim teyzesi.ne yaptın doktor konusunu bi karar verdin mi?

inşaallah olur ya.ne güzel olur hem de :ehi:

bilgemelek listeden sorumlu melek liste nerde gülüm

ohh ohh daha iyi olun inş rabbim ayırmasın siğzi bizde yaşayalım ogüzel duyguları inş

yaa yok gülümm inş bulurum bitane düzgün artık dr değiştirmek istemiyorummm
ben zatebn çıkıcam birazdan araştırmaya devam hayırlısyla bulurum inşşş

listeyş benden başka kimse taşımıyor arkadaşlar ,niye taşımıyorsunuz anlamıyorum ?????? sayfalarca arayıp bulmak zorunda kalıyorum 🙁 sadece listeye ekleme çıkarmalar için isim belirlemiştik taşıma için değil...

Sagol nurum.Etmemmi hic🙂Hepiniz her zaman aklimda ve dualarimdasiniz.Insallah sende bu ay katilacaksin hamileler listesine Allahin izniyle canim benim.Bu arada listenin besmeleyle baslamasi cok güzel olmus.Birde yeni topik hepimize hayirli ugurlu gelir insallah.:leylek:leylekBilgemelekcim,sen ismini nasil degistirdin canim?Bende su 74 ü yok edeyim diyorum,beni yasli gösteriyorda az:ehi:
Sekerler,cikmam gerek,hepinizi öptüm:kiss:
saol cnm bnmm.ilk listeyi oluşturduğumuzda ben yazmıştım listeyii besmele koymuştum her hayrın başı besmele.. ahhh ahhh bir yıl geçtiii demekki zamanım fdaha gelmemiş ama inş yakındır dedğin gibidir gülümm yaaa inş mayıs annesiyimdir bende Rabbimin izniylee beklyiorum işteee.olmadı bidahaki ay napalım kısmettt.burdada baktım besmele silinmiş hemen ekledim geçen günn :ehi:

de sen yine gülümmmm belli mi belkide olurr hoşbulduk tatlım

anamnmhoşbulduk adaş yok yaa ben senden umutluyum hadi bakalım inş sen hamişsin gibi geliyooo bana buarada benim günümde yarın mş kısss yanlış hesap yapmşımm:ehi:

Ayy inş.kısss içine doğmuşturda hamişimdir:esra: ya benimde dünden beri akıntım yok 🙁 ama vajinal ıslaklık ve kayganlık devam ediyor normalde regle yakın kupkuru olurdum bugün birde sabah farkettim çamaşırımda yoktu ama tuv.kağıdına geldi kremsi gibi bişiler beyaz beyaz bilmiyorum nedir? ama akıntının olmaması biraz umutlarımı kırıyor gibi 🙁
canım gülüm valla belirtilere takılma derim her bünye farklı.aynı bünye bile dönem dönem farklı olur.inşşaallah bebiş vardır göbüşünde.şu oldu şu olmadı deme.bi bakmışın akıntısız hamiş oluvermişin.sonuçta regl zamanın ve daha regl belirtisi yok

meryemciim ara kanamalırm da olurdu demişsin tatlım benmde buay haricinde Allahıma şükür geçtiğimi 2 ay ara kanama oldu tatlım doktor önemsiz dedi oalbliyomuş ama ne biliim sende de okuyunca sen gitmişmiydin doktora bu nedenle ne demişlerdi cnmm

bende yara vardı o kanama yapıyordu bazen.bir keresnde 60 gün geçmişti reglimin üstünden arada 2 günlük kanamam olmuştu dr o gördüğün iki günlük kanama regldi dedi.yani onlar da her zaman kesin şuna bağlı diyemeyebiliyorlar canım

inş inşşş bitanemm bütün duarını kabul etsinn gece uyandımm yine aklıma hemen sen geldinn bol bol dua ettim sana sonra öteki lerede etmemk olmaz dedim sonrada kendime etmeden olmaz dedimmmm inş inşş rabbim en kısa zaman da hepimize nasip eder

bak mereyemim bilmişim bebiş istemiş hehehe hehe

bilmişin he he he
Gebeliğin olduğu aydakini sormuştum ama yanlış sormuşum tabi gebelik öncesi diyecektim..hahahahahahahahaha

valla canımın içi benim hesabıma göre çünkü tek ilişki oldu ona göre rahme yerleştiği günden başlayan müthiş bir bel ve karın ağrısı baş dönmesi oldu.benim en büyük belirtim.çok çok çok yoğun adet sancısı gibi.3 haftam yatakta geçti ağrılardan kalkamıyordum belim kopuyordu.

listeyş benden başka kimse taşımıyor arkadaşlar ,niye taşımıyorsunuz anlamıyorum ?????? sayfalarca arayıp bulmak zorunda kalıyorum 🙁 sadece listeye ekleme çıkarmalar için isim belirlemiştik taşıma için değil...
canım iannki aklıam geldikçe her sayfaya almayya çalışıyommm bende taşırım hiç merak etme gülüümm oyy kısma sen tamam mı

canım gülüm valla belirtilere takılma derim her bünye farklı.aynı bünye bile dönem dönem farklı olur.inşşaallah bebiş vardır göbüşünde.şu oldu şu olmadı deme.bi bakmışın akıntısız hamiş oluvermişin.sonuçta regl zamanın ve daha regl belirtisi yok

bende yara vardı o kanama yapıyordu bazen.bir keresnde 60 gün geçmişti reglimin üstünden arada 2 günlük kanamam olmuştu dr o gördüğün iki günlük kanama regldi dedi.yani onlar da her zaman kesin şuna bağlı diyemeyebiliyorlar canım

bilmişin he he he

valla canımın içi benim hesabıma göre çünkü tek ilişki oldu ona göre rahme yerleştiği günden başlayan müthiş bir bel ve karın ağrısı baş dönmesi oldu.benim en büyük belirtim.çok çok çok yoğun adet sancısı gibi.3 haftam yatakta geçti ağrılardan kalkamıyordum belim kopuyordu.

Akıntı yokmuydu sende de bak gene akıntı dedim yaahahahahahaha

Geri