Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

regl öncesini mi soruyorsun gebelik öncesini mi canım?regl öncesi çok düzensizdi benim.genelde koyu kahverengi akıntı gelirdi bi ka.ç gün , sonra regl başlardı.ara kanamalarım da olurdu.bazen gülüm
meryemciim ara kanamalırm da olurdu demişsin tatlım benmde buay haricinde Allahıma şükür geçtiğimi 2 ay ara kanama oldu tatlım doktor önemsiz dedi oalbliyomuş ama ne biliim sende de okuyunca sen gitmişmiydin doktora bu nedenle ne demişlerdi cnmm

inş inşşş bitanemm bütün duarını kabul etsinn gece uyandımm yine aklıma hemen sen geldinn bol bol dua ettim sana sonra öteki lerede etmemk olmaz dedim sonrada kendime etmeden olmaz dedimmmm inş inşş rabbim en kısa zaman da hepimize nasip eder

bak mereyemim bilmişim bebiş istemiş hehehe hehe

hoşbuldukkkk canımmmmmmmmm nasılsın bakimmm
bebişimiz nasılll hee acaba ne istemiş olabilirrr buldumm bebekkk

😀 bebiş de iyi ben de iyiyim teyzesi.ne yaptın doktor konusunu bi karar verdin mi?

inşaallah olur ya.ne güzel olur hem de

bilgemelek listeden sorumlu melek liste nerde gülüm

Sagol nurum.Etmemmi hic🙂Hepiniz her zaman aklimda ve dualarimdasiniz.Insallah sende bu ay katilacaksin hamileler listesine Allahin izniyle canim benim.Bu arada listenin besmeleyle baslamasi cok güzel olmus.Birde yeni topik hepimize hayirli ugurlu gelir insallah.
Bilgemelekcim,sen ismini nasil degistirdin canim?Bende su 74 ü yok edeyim diyorum,beni yasli gösteriyorda az

Sekerler,cikmam gerek,hepinizi öptüm