Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evt cnm bizde onu sölüyodukk
huhuuuuuuuuuuu kızlar nerdesiniz yaaaaaaaa ayşegülllllllllllllllll izgillllllllllllllllllllllllllllll bilgemelekkkkkkkkkkkkk şehnazzzzzzz cozyyyyyy sevilayyyyyyyyyyyyy laraaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam sekerleerr🙂Kisacik bir ugrayim dedim,islerim yogun bugün
:çamaşır::halı:
:işyeri:
Umarm keyifler yerindedir

hoşgeldin ttalım yaa nerelerdesinn uff ev işi bitmezkii bnmde aslında yapcaklar var ama hiç yapasım yokk yaa kolay gelsin sana cnmm arada uğraa bizi ihmal etmeee

hoşgeldin bilgemmeleğimmmmm
Hosbuldum nurum🙂Benimki sadece ev isi degil aslinda.En cok yazi ve telefon isleri var.Ama temizlik islerinide hallatmem lazim ameliyat tarihim yaklasiyor.Ee yemekte yapmak lazim.Ara ara mola verdikce ugramaya calisirim canim😀Sen nasilsin,gecmisleri okuyamadim...

anammmmmmmmm kııı başka bişi desemişim olcakmışşşşşşşş
ha hoşgeldinnnnn

de sen yine gülümmmm belli mi belkide olurr hoşbulduk tatlım

oooooooo adaşım gelmişşşş hoşgelmişşşş canım benim nasılsın? belirti varmı bakalım?

anamnmhoşbulduk adaş yok yaa ben senden umutluyum hadi bakalım inş sen hamişsin gibi geliyooo bana buarada benim günümde yarın mş kısss yanlış hesap yapmşımm

Huuuu ben geldiiiim

hoşgeldin bilgecimm ya ben hala alışamadım yabanc biriyle konuşomusum gibi geliyooo

Selam sekerleerr🙂Kisacik bir ugrayim dedim,islerim yogun bugün
:çamaşır::halı:
:işyeri:
Umarm keyifler yerindedir

aannnnaaaaaaa hamarttt melek aynı benim eski halimmm

Ay utandirma beni gülüm
O hali yikama filan isin saka kismi

cnm bnmde lekelenmelerim var bu 3 gündür inşallah hayra alamettir daha önceki aylarda da oluyodu ama daha koyuydu ve çoktu buay damla damla duanı benden eksik etme laram olurmu cnmmmm Rabbim sanda ameliyatını hayırlısıyla kolaylıkla atlatmayı nasip etsin cnm inşşş

de sen yine gülümmmm belli mi belkide olurr hoşbulduk tatlım

heeeee
sölesdim söledim RABBİM NOLUR MAYISTA ANNE OALBİLELİM DEDİM