Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

meryemcım ınsallah sorunsuz gecer canım bu donem.....aklıma kotu sey getırmıyorum ama dedıgın gıbı herseye dıkkat etmeye calısısyorum yemedıgım seylerı zorlada olsa yıyorum yeterkı bebısım ıyı olsun....
sevım hosgeldın.....yenı karsılasıyoruz bu arada...ınsallah en kısa zamanda senınde guzel haberlerını alırız.....

evet yaa onlar anlıyorlar eşim de demişti sen hamilesin diye.ne güzel testte hemen çıkmış.benim çıkmamıştı biliyorsunönce silik çıkmıştı sonraki günler de hiç çıkmamıştı

canım benim kanamalarım oldu biliyorsun hala da hafiften oluyor arada.dikkat ediyorum iş yapmamaya çalışıyorum.ama bu sefer de şimdiden 6 kilo aldım.bu arada cuma eşimin doğum günü ne yapsam acaba

canım benim kanamalarım oldu biliyorsun hala da hafiften oluyor arada.dikkat ediyorum iş yapmamaya çalışıyorum.ama bu sefer de şimdiden 6 kilo aldım.bu arada cuma eşimin doğum günü ne yapsam acaba
evet canım ya bende sana soracaktım bende kabızlık var nadır yapabılıyorum kayısı falan yıyorum ama banamısın demıyor ıkınamıyorum da tehlıkelı dıye....ve coook sısım tartıya cıkıyorum 2 kg fazla normalmı sence?yanı bır ayda ıkı kılo almıs olamamkı hıc bısey yıyemıyorum yanı...
evde olacaksanız bence guzel bır yemek hazırla.....sonrada hedıyesını ver.....acık havada canlı muzık dınelemeye gıdın...guzel olur....hedıye ne dusunuyorsun?