canım benim geç yumurtlama olduğu için karından baktığında keseyi görememişti.alttan bakmıştı bir hafta sonra da kalp atışını dinlemeye gitmiştik yine karından duyamadı dr alttan bakmak zorunda kaldı.crlye göre 6+3te duyduk kalp atışını.alttan ama sat a göre7+6 falandı
ya temizlemesen bile senin görevin degilki temizlik.... bize hafta sonu temizlikci geliyordu oda esyalarima elliyor diye sinir oldum, o kovdum ( polonyaliydi türk olsa belki acirdim 🙂 ) ben hafta sonu veya pazartesi 1 saat erken gelip temizliyorum, ve onun parasinida ayri aliyorum... parasini vermese valla elimi degirmem... eger temizlik yapmak istesesydim temizlik i$ine girerdim...
ya temizlemesen bile senin görevin degilki temizlik.... bize hafta sonu temizlikci geliyordu oda esyalarima elliyor diye sinir oldum, o kovdum ( polonyaliydi türk olsa belki acirdim 🙂 ) ben hafta sonu veya pazartesi 1 saat erken gelip temizliyorum, ve onun parasinida ayri aliyorum... parasini vermese valla elimi degirmem... eger temizlik yapmak istesesydim temizlik i$ine girerdim...
ygmrcuğum eşinle konuş bence de ortak kararınız olsun ki sonra dayanamadın sabredemedin falan demesinler.patronun arkadaşı gelsin çalışsın madem ya da karışmasın işine