iyiyim bitanem taziyemiz vardı.dinlenmek için memlekete gidecekken taziye için gittim çok sıcaktı kalamadım geldim.bebişin cinsiyeti belli oldu malumun 🙂 isim bulmaya çalışıyorum.bi de battaniye örmeye başladım :örgü:
biraz önce bişey daha oldu ben bugün lavabolarıda ozonlamıştım temizlemiştim patronun arkadaşıda burda kalıyor hergün geliyor biraz önecede o temizledi bide nediyor biliyormusunuz lavaboyu temizliyorum diyor ben temizlemiştim aslında daha bugün çamaşır suyuyla fırçaladım oyun oynuyorlar resen
meryem canım bısey soracagım emıne alttan bakıldı demıstı ama orda farklıdır dıye sana sorayım dedım...onumuzdekı hafta kontrolumuz var kalp atısını duyacagız ınsallah bu ıslem vajınal ultrasondamı yapılıyor yoksa normal ultrasondamı?bende esımı odaya sokacagım cunku oyuzden soruyorum eger alttan olursa kalp atısını duymak olmaz da normalse super olur🙂
iyiyim bitanem taziyemiz vardı.dinlenmek için memlekete gidecekken taziye için gittim çok sıcaktı kalamadım geldim.bebişin cinsiyeti belli oldu malumun 🙂 isim bulmaya çalışıyorum.bi de battaniye örmeye başladım :örgü:
canım yengen degılmı?tekrar basınızsagolsun ınan cok uzuldum o cocuklara....allahım sabır versın...ohhh masallahhhh oglumuzun cıcılerı hazırlanıyor desene.....
ısım konusunda farklı bısey bulursam sana yazarım suan aklımda yok tatlım....
aynen benim de öyleydi yakındı falan ama 25 öğrenci küçük bi sınıftaydı büyük bi anaokulu olmasına rağmen 4 yaş sınıfıydı ama 2.5 yaş 3 öğrenci vardı bi tane gelişim geriliği olan çocuk vardı ve başka öğretmene vermek istemedikleri için bana verilen 5 yaş çocuğu vardı.çocuk oldukları için de daha hassas bi konu oluyor.yardımcı öğretmen müdürün arkadaşının kızıydı o yüzden umursamaz davranıyordu beni dinlemiyordu en sonunda baktım olmuyor çıktım
biraz önce bişey daha oldu ben bugün lavabolarıda ozonlamıştım temizlemiştim patronun arkadaşıda burda kalıyor hergün geliyor biraz önecede o temizledi bide nediyor biliyormusunuz lavaboyu temizliyorum diyor ben temizlemiştim aslında daha bugün çamaşır suyuyla fırçaladım oyun oynuyorlar resen
ooo bacim sen hic bu geri zekalilarla ugrasma... hesabini kez... biraz dinlenir kendine gelirsin ondan sonra calismak istersen yine i$ ararsin... bosver yaaa iki kuru$ kazancam diye sagligindanmi olcan.. hiccc ugrasmaaa degmezzz böyle insalara...
meryem canım bısey soracagım emıne alttan bakıldı demıstı ama orda farklıdır dıye sana sorayım dedım...onumuzdekı hafta kontrolumuz var kalp atısını duyacagız ınsallah bu ıslem vajınal ultrasondamı yapılıyor yoksa normal ultrasondamı?bende esımı odaya sokacagım cunku oyuzden soruyorum eger alttan olursa kalp atısını duymak olmaz da normalse super olur🙂
canım benim geç yumurtlama olduğu için karından baktığında keseyi görememişti.alttan bakmıştı bir hafta sonra da kalp atışını dinlemeye gitmiştik yine karından duyamadı dr alttan bakmak zorunda kaldı.crlye göre 6+3te duyduk kalp atışını.alttan ama sat a göre7+6 falandı