Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ne güzel rahatlamıştım sak,nleşmiştim yine bozdular beni

takma kafana canım. hiçbirşey senden, sağlığından daha önemli olamaz!
imkanların nasıl bilmiyorum ama olabilecekse işten çık.

ban ben hergün 1 saat (hatta trafik olunca 2 saate bile varabiliyor) işe gidip 1 saat te işten dönüyorum. eve yakınlığı önemli değil. tamam yol canıma okuyor ama en azından işimi, arkadaşlarımı seviyorum.
işini sevmek, huzurlu olmak çok önemli. yoksa böyle tükenirsin.

ben işimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum ama stresli de...
eğer bir süre daha çocuk olmazsa çıkmayı düşünüyorum.

takma kafana canım. hiçbirşey senden, sağlığından daha önemli olamaz!
imkanların nasıl bilmiyorum ama olabilecekse işten çık.

ban ben hergün 1 saat (hatta trafik olunca 2 saate bile varabiliyor) işe gidip 1 saat te işten dönüyorum. eve yakınlığı önemli değil. tamam yol canıma okuyor ama en azından işimi, arkadaşlarımı seviyorum.
işini sevmek, huzurlu olmak çok önemli. yoksa böyle tükenirsin.

ben işimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum ama stresli de...
eğer bir süre daha çocuk olmazsa çıkmayı düşünüyorum.
benim öyle iş sohbetleri falanda olmuyor konuşabilceğin yok yani
sadece sizlerle konuşuyorum diyorumya bi günaydını bile zor söylüyorlar yani bişey söylüceklersede bağırarak

evet canım aynen oyle gercekten ızın olunca temızlık yapmak zaten bır gorev gıbı gelıyor.....arada dınlen arada ısını yap cok zorlama kendını bıtıyor her haluarda...bende geldım ankaradan dugun ıcın gıtmıstık ya temızlıgımı gıtmeden hanı ısten cıkınca yapmıstı.....bır bucuk ay oldu ama camlar battı hep yagmur yagıyo sureklı berbat halde...bırde gıdnce hertaraf toz ıcınde geldım yapamam ogrenınce bebegı bekledım bekledım artık kac hafta oyle kaldı elıme bez almadım.....doktor yapabılırsın sorun olmaz yormadıgın surece demıstı dun dayanamadım artık toz aldım ev supurdum...temmuzun ılk haftası ızne cıkacagız geldıkten sonra artık ramazaandan once kadın tutucam bende buyuk temızlık ıcın...olmuyor ınsan gercekten rahat edemıyor....

Canım benim nazar deydi, tamda diyordum ohh rahat rahat bir sohbet edicem, internet bağlantısı ve telefon gitti, sanırım yağmurlar etkiliyor, geçende olmuştue kurusa bakma canım olur mu...

Geri