Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar sıze bırsey sorcam benım gunume var daha 10 falan 3 gundur feleket mıde bulantısı yemlerden tıksıntı bu kadar gun var ken hamılelık belırtısı olormu dk gıttım mıdende bırsey yok dedı halsızlıo baş ağrısı bunlarda var boyle erken yasayan varmı

bilmiyorum erken belirti verirmi ümitlenme hemen ama belkide olabilirde bünyeden değişiklik yapabilir bazen bende ümitleniyorum ama sonrası fos sonrada üzülüyorum onun için ümitlenme bence ama inşallah hamilesindir

canım kendimden örnek vereyim adet tarihim geçene kadar tek belirtim kasık ağrısı ve göğüslerde şişlikti ama bunlar da beklenen adet tarihimden 2 3 gün önce oldu yani 10 gün öncesinden hiçbişey hissetmedim kaldı ki mide bulantısı yemeklerden tiksinme olayını daha yeni yeni yaşıyorum ve şuan 2.ayımı doldurmak üzereyim gerçi bu belirtiler bünyeye göre farklılık gösteriyo ama yine de acele etme ve fazla kafana takma derim ben öncelikle adetinin gecikmesini bekle garantilemek için 4 5 gün sonra testi yap ona göre tekrar doktora gidersin dileğim hamiş olmandır umarım bebişine kavuşursun...

<!-- google_ad_section_start -->slm arkadaşlar bende yeni katıldım 1 yıllık evliyim ve bende hamiş olmak istiyoruuuuuuuuuuummm🙁1 senedir hastaneye gidiyorum yok adet düzensizliği yok yumurtalık kisti derken en son geçen hafta hsg için gittim.rabbime sonsuz şükürler olsun hepsini atlattım ve şimdi ne eşimde ne bende bi sorun yok elhamdülillah..dr'um hsg den sonra gebelik şansın yükselir 3 ay beklememiz gerekiyor bu süre zarfında yine gebelik olmazsa adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi..ben bide adetin21.gün de hormon testi yaptırmıştım daha nelerden geçecem bilmiyorum..kistten sonra ilaçlarla adetim düzene girmişti ama birkaç aydır yine bozuldumu bilmiyorum 30 günde adet olurken bi 34 günde bi 30 bi 28 günde falan görüyorum bu normalmi sizce bilen varsa yazsın lütfen..şimdi 3 ayı geçir geçirebilirsen🙁..rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah..<!-- google_ad_section_end --> bu arada çok hoşuma gitti burası haa çok samimi🙂))

hoşgeldin doktorunu dinle bence.hsg yi bende çektirmiştim ama bende kist var biraz zorluyor

hoşbulduk canım..bende öyle yapıyorum ygmrcum dr umu dinliyorum senin kistte yumurtalıkta mı??benim ki 2 ayda ilaç tedavisiyle geçmişti şükür.en son3 cm e kadar büyümüştü..inş seninkide geçicidir.😉

Son düzenleme:
bende öyle yapırum ygmrcum senin kisttemi yumurtalıkta ??benim ki 2 ayda ilaç tedavisiyle geçmişti şükür.en son3 cm e kadar büyümüştü..inş seninkide geçicidir.😉
evet yumurtalıkta benimki bi küçülüyor bide büyüyor bakmışız küçüldü diyruz diğer ayda tekrar büyümüş
bitanede çiklata kisti var

aramıza hoşgeldin canım.
inşallah sana uğurlu geliriz🙂

benim bu ay tam 2 yıl oldu. beklemekten tükendim🙁 hsg çektireli de 7 ay oldu. tık yok.
tecrübelerime dayanarak tek şey diyebilirim: Kafana takma!
kafaya taktıkça, beklentiye girdikçe mutlu sona ulaşmamız öteleniyor.
zaten hakkımızda hayırlısıyla biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım gerektiğpi zamanda gelecek bebeklerimiz. hayırlı değilse de nekadar debelensek boş!

inşallah hakkıızda hayırlı olan "anne olmak"tır ve en kıza zamanda kavuşuruz🙂