Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canim benim masallah süperim, hic bi $ikayetim yok 🙂 bi dedigim iki olmuyor, bebeyim saglikli oooo daha ne isterim allahdan 🙂
sen ve minik nasil bakalim?
sevindim dikkat edin kendinize bende şükür iyim cnm arada sancılarım oluyor perşembe günü doktura gidecem 2 li test yapılacakmış inş sonuçlar iyi cıkar

emine ,meryem nasılsınız bakıyım nasıl gidiyor hamilelik bebişler nasıl.yagmur sen nasılsın agrıların hala varmı

sevindim dikkat edin kendinize bende şükür iyim cnm arada sancılarım oluyor perşembe günü doktura gidecem 2 li test yapılacakmış inş sonuçlar iyi cıkar

insallah canim... sende kendine iyi bak ve bebisine iyi bak,...

kizlar ben simdi cikmam gerekiyor bi kac saat sonra acarim... öpüldünüz

merhaba melekler Hamiş melekler ve bebişleri + hamiş olmak içi,n sabırsızlanan melekler nasılsınız bakalım ?

kızlar ben bişi sorcam bu ateş ölçme yöntemini bu ay denemek istedim ama abimin nişanı araya girince İstanbula git dön 4 gün ölçemedim regl ateşimi ölçtüm sonrasında 2 gün ilçtüm ama arada 4 gün ölçemedim bilgisi olan varsa cevaplarmısınız ölçmeye devam edeyimmi yoksa bu ay geçtimi artık 4 günlük kayıptan dolayı cevaplarsanız sevinirimm kend.iyi bakın görüşürüz bye!

Geri