Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
TATLICADI hoşbulduk cnm alıntı yapana kadar sayfalar geçiyo hangi sayfada kaldığımı unutuyorum saçlarının rengi eminim çok yakışmıştırtatlım güle güle kullan
canım elbette alırız şimdi cuma gününe kadar birine okuyorum onu bitirince sana başlarım
ne zamana kadar okuyacağız sen onu söyle şimdilik 100 adet yaz benim için ben devamını alırım ezberimde zaten dua fırsat buldukça okur sana sayıyı bildiririm canım benim
kızlarrrr benim çıkmam lazım görüşürüz tektrar
merhabalar tatlı cadım...
sende iisindir umarım....
dediklerini anladım bazı doktorlar alttan ultrasonada bakıyorlarmış....
hayırlısı ile bi belli olsunda yaparız gereken ne ise.....
ilk dr bakmamıştı ama ikinci baktı...ilk olarak devlet hastanesini gitmiştim orada pek ilgilenmiyorlar zaten 2. olarakta özel hastaneye gittim hem hastaneden hemde dr dan çok memnun kaldım eee özel hastane nede olsa...özelde değerin düşük ama yinede kontrol etmek gerekir dedi içimi dışımı gösterdim bende hheehheee
ayyyy hadi görüşürüz fıstıkklar
ilk dr bakmamıştı ama ikinci baktı...ilk olarak devlet hastanesini gitmiştim orada pek ilgilenmiyorlar zaten 2. olarakta özel hastaneye gittim hem hastaneden hemde dr dan çok memnun kaldım eee özel hastane nede olsa...özelde değerin düşük ama yinede kontrol etmek gerekir dedi içimi dışımı gösterdim bende hheehheee
evet kuşum dr ilk 93 lük değerim için bizim için değerden çok bu değerin katlanarak çoğalıp çoğalmaması dedi ve testi tekrarlayacağımızı söyledi
48 saatte en az %66 lık bir yükselme olması gerekiyormuş
değerin inşallah güzel çıkarda gerek kalmaz benim geçen ay test tekrarlaya tekrarlara kollarım mosmor olmuştu
TATLICADI hoşbulduk cnm alıntı yapana kadar sayfalar geçiyo hangi sayfada kaldığımı unutuyorum saçlarının rengi eminim çok yakışmıştırtatlım güle güle kullan
canım canım merhaba.. yok yapmadım 2 gün daha sabredeceğim... 1.5 senedir tek çizgi görmekten bıktım... işimi garantiye almak istiyorum..... dün akşam koyu sarı akıntı geldi ödüm koptu... bi moralim bozuldu anlatamam... sabah ateşimi ölçtüm düşmemişti ama sancılarım var.... ara ara bi geliyolar kesin adet oldum diyorum....
anladım canım, haklısın biraz daha sabret...
en garantisi zaten regl gününün geçmesini beklemek!
koyu sarı akıntı iyidir 🙂 korkma canım. sancılarına takılma olabilir.
rabbim gönlüne göre versin inşallah meleğin gelmiştir.
cnm ya ksuusabakma valla net berbat halada öyle yazıyorum ama ben okuyanad kadar sayfalar geçiyo tatlım iim hamdoçlsun bildiğin gibi işte hala bişi yok ama gleilicekler inşş bekliyoruz dua ile canm yazdığımı gördünmü bilmiyom ama 10 tane yasin aliim bende bitince yine yazdırırm sana olurmu ttalım.bende salatı tefriciye başladım vaktin varsa okuyabilirmisin ayşegülüm yaa ne kadar dersen temmuz sonuna kadar cnm çok var yanii eğer tmm dersen bende not alıyorum dağıtıyotrumda
ooooooooooooooo canım benim temmuz sonuysa bana şimdilik 1000 adet yaz ben zaman kısıtlıysa 100 dedim temmuz sonuna kadar 1000 tane okurum Allah ın cc izniyle
cnm ya ksuusabakma valla net berbat halada öyle yazıyorum ama ben okuyanad kadar sayfalar geçiyo tatlım iim hamdoçlsun bildiğin gibi işte hala bişi yok ama gleilicekler inşş bekliyoruz dua ile canm yazdığımı gördünmü bilmiyom ama 10 tane yasin aliim bende bitince yine yazdırırm sana olurmu ttalım.bende salatı tefriciye başladım vaktin varsa okuyabilirmisin ayşegülüm yaa ne kadar dersen temmuz sonuna kadar cnm çok var yanii eğer tmm dersen bende not alıyorum dağıtıyotrumda
canım canım merhaba.. yok yapmadım 2 gün daha sabredeceğim... 1.5 senedir tek çizgi görmekten bıktım... işimi garantiye almak istiyorum..... dün akşam koyu sarı akıntı geldi ödüm koptu... bi moralim bozuldu anlatamam... sabah ateşimi ölçtüm düşmemişti ama sancılarım var.... ara ara bi geliyolar kesin adet oldum diyorum....
iyi olmana sevindim
rica ederim tatlım ne demek 🙂 iyi bakalım hayırlısı olsun...
dilekle görüşecekmişsiniz ne güzel, bizden de selam söylersin mutlaka tamam mı?