Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yenı gorustuk ya uzun aradan sonra sana bı naz yapayım dedım tatlım...evet dılekle yarın gorusecegız onu eve getırcem borekler corekler yapıcam yedırecegım kılo vernıs yaaa verdıgı kılolları gerı aldıracgım ona🙂sende gel buraya canım gorusuruz ozaman....yolun duserse beklerım herzaman canım benım.....

ben alıyım tatlım 50tane yaz bana şimdilik okuyunca tekrar alırm tamam mı saol gülüm rabbim duarımızı geri çevirmesin inşş
saol gülüm benim
nezaman kadar niyettledin tatlım

görüşürüz tatlım sende başlarsan okumaya kendin için haberim olsun tamammı

cnm ya ksuusabakma valla net berbat halada öyle yazıyorum ama ben okuyanad kadar sayfalar geçiyo tatlım iim hamdoçlsun bildiğin gibi işte hala bişi yok ama gleilicekler inşş bekliyoruz dua ile canm yazdığımı gördünmü bilmiyom ama 10 tane yasin aliim bende bitince yine yazdırırm sana olurmu ttalım.bende salatı tefriciye başladım vaktin varsa okuyabilirmisin ayşegülüm yaa ne kadar dersen temmuz sonuna kadar cnm çok var yanii eğer tmm dersen bende not alıyorum dağıtıyotrumda

azadecim merhaba sen idrar testini yaptın mı canım?

canım canım merhaba..
yok yapmadım 2 gün daha sabredeceğim...
1.5 senedir tek çizgi görmekten bıktım...
işimi garantiye almak istiyorum.....
dün akşam koyu sarı akıntı geldi ödüm koptu...
bi moralim bozuldu anlatamam...
sabah ateşimi ölçtüm düşmemişti ama sancılarım var....
ara ara bi geliyolar kesin adet oldum diyorum....

benımde deger dusuktu ızgılım ama doktor bakmıstı ultrasonda demekkı her doktorun taktıgı farklı yawwww🙂
ilk dr bakmamıştı ama ikinci baktı...ilk olarak devlet hastanesini gitmiştim orada pek ilgilenmiyorlar zaten 2. olarakta özel hastaneye gittim hem hastaneden hemde dr dan çok memnun kaldım eee özel hastane nede olsa...özelde değerin düşük ama yinede kontrol etmek gerekir dedi içimi dışımı gösterdim bende hheehheee
ayyyy hadi görüşürüz fıstıkklar

ayy gülüm benim nazını bile özlemişim senin kurban olurum sana inş canım seni görmeyi bende çok isterim kısss ne güzel olurdu yaaa anlat anlat iyice çatlıyım kıskançlıktan piss seni inş sınavın sonucu çok güzel olur tatlım benim

hoşbuldukkkk iyiyim canım sen nasılsın?
sınavın nasıl geçti? cuma günü sana dua etmiştim.... inşallah sonucu iyi olur.

hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür sağol sen nasılsın

bende iyiyim tatlım saol iyi olmanıza sevindimm rabbim nazardan korusn sizi

unuttum aysegul sayıyı yazmayı 50 tanede ben okurum canım

tamam bitanem çok saol yazıyorum kuşum benimm sende okursan söyle bende sana okurum tamamı