ayşegülüm yasinmi okuyoruzz bende aliim cnm hepmiz dua edelim kızlar yaaaaaaaa birbirimize yaptığımız dua çok daha kuvvetli olur inşallah. kızlar benmde nezmandır tefriciye aklımda çekebilecek olanlar varsa bana bildirirlermi bi dua zinciri oluşturalım 4444 salatı tefriciyenin hatim sayısı alabilecek olanlar sayı yazabilirmi banada ayşegülüm bende yasin 10 tane aliim cnm şimdilik bitirince yine alırım oluymu
canlarım size bişey soracağım..
diyelim ben evde test yaptım ve pozitif çıktı...
doktora gittiğimde doktor benden kan tahlili isteyecektir değil mi...
bide ultrasonla muayene yapacak mıdır....
neler yapacaktır yani....
evet gülüm zaten ilk önce testte durumu netleştirelim diyor doktor...test sonucuna göre muayene eder beni etmemişti çünkü değerim düşüktü biliyorsun bu değerle görünmez demişti inşallah sende herşey yolundadır
canlarım size bişey soracağım..
diyelim ben evde test yaptım ve pozitif çıktı...
doktora gittiğimde doktor benden kan tahlili isteyecektir değil mi...
bide ultrasonla muayene yapacak mıdır....
neler yapacaktır yani....
selam azade ılk önce okadar denk gelıyoruz selamlasamıyorz bı turlu....
evet ılk önce kan tahlılı ıster muayene ederken ultrasonda da bakar ama vajınal ultrasonda bakarmı bılmıyorum ama ılk muayenede bakabılır belkı bana sadece normal ultrasondan bakmıstı bıde tahlıl ıstemıstı okadar.....
evet gülüm zaten ilk önce testte durumu netleştirelim diyor doktor...test sonucuna göre muayene eder beni etmemişti çünkü değerim düşüktü biliyorsun bu değerle görünmez demişti inşallah sende herşey yolundadır
ınsallah canım gecerım.....tabüüü ev hanımıyımmmmm......evde olmak guzel.....
okurum tabi canım ama türkcesınden bılıyorum olursa okuyayım nekadar ıstersen.......hem nıye sen bana soguk konusuyosun soyle bakalım bısey mı oldu aysegullllll
kıs tabiki sen ev hanımı olarak oğmuşsun bence hiç girme işe falan iyice evdebn sıkılana kadar otur kolay gelsin buarada
olur tabi bitanem türkçe arapça sen ne kadar okuyabilirsen oku tatlım kuşum ama şimdi bir sayı söyleki yazıyım
kim benmi soğuk davranıyorum iftiraya bakarmısınız gelir istiririm seni hee
sabah dilekle konuştum buluşucakmışsınız kıskandım doğrusu bende seni görmek istiyorum yaaa
ayşegülüm yasinmi okuyoruzz bende aliim cnm hepmiz dua edelim kızlar yaaaaaaaa birbirimize yaptığımız dua çok daha kuvvetli olur inşallah. kızlar benmde nezmandır tefriciye aklımda çekebilecek olanlar varsa bana bildirirlermi bi dua zinciri oluşturalım 4444 salatı tefriciyenin hatim sayısı alabilecek olanlar sayı yazabilirmi banada ayşegülüm bende yasin 10 tane aliim cnm şimdilik bitirince yine alırım oluymu
canım elbette alırız şimdi cuma gününe kadar birine okuyorum onu bitirince sana başlarım
ne zamana kadar okuyacağız sen onu söyle şimdilik 100 adet yaz benim için ben devamını alırım ezberimde zaten dua fırsat buldukça okur sana sayıyı bildiririm canım benim
kızlarrrr benim çıkmam lazım görüşürüz tektrar
selam azade ılk önce okadar denk gelıyoruz selamlasamıyorz bı turlu....
evet ılk önce kan tahlılı ıster muayene ederken ultrasonda da bakar ama vajınal ultrasonda bakarmı bılmıyorum ama ılk muayenede bakabılır belkı bana sadece normal ultrasondan bakmıstı bıde tahlıl ıstemıstı okadar.....
merhabalar tatlı cadım...
sende iisindir umarım....
dediklerini anladım bazı doktorlar alttan ultrasonada bakıyorlarmış....
hayırlısı ile bi belli olsunda yaparız gereken ne ise.....