Canım senin daha kötü olmuş, biz en azından hiç bişi görmedik ve bebeğin kalp atışı yada kese bile görünmemişti, o yüzden belki biraz daha iyi benim durumum, sağolsun eşim de çok yadımcı oluyor, benden çok bebek istemesine rağmen beni en çok teselli eden o, tabiki bide siz varsınız canlarım burda yazıyorum ya o da iyi geliyor bana...
Keske bende o zamanlar burayi bilseydim ama sanirim 2006 da daha yoktu.Esimle bu konuyu hic paylasamiyorum ben malesef.Duygusalligimi,yikintimi anlayamiyor.Cabuk bir sekilde arkama atip ileriye bakmami bekliyor benden.Hic konusmak istemiyor bu konulari benimle.Bizim aramizdaki iliskiyide etkiledi bu yasadiklarim.
Önlem olarak kan pihtilasman varmi,ona baktir canim.Yani almanca yazacagim arkadaslar kusuruma bakmayin.Lass deinen Gerinnungsfaktor bestimmen.Cogu düsügün sebebi annede kan pihtilasmasi oldugundan göbek kordonunda bebegi besleyen kanin koyulasip kordonu tikamasi.Böylece bebek beslenemediginden kalbi duruyor.Sizin ailede belkide böyle bir sorun olabilir.Bunun cözümü cok kolay.Kan sulandirici ilaclar veriyorlar.Ihmal etmemeni tavsiye ederim.Sonra pisman olursun.Bende pihtilasma problemi cikmadi yani sorun baska birsey.Ama yinede bir daha hamile olursam Dr lar kan sulandirici verecekler.Ne olur ne olmaz diye.
Önlem olarak kan pihtilasman varmi,ona baktir canim.Yani almanca yazacagim arkadaslar kusuruma bakmayin.Lass deinen Gerinnungsfaktor bestimmen.Cogu düsügün sebebi annede kan pihtilasmasi oldugundan göbek kordonunda bebegi besleyen kanin koyulasip kordonu tikamasi.Böylece bebek beslenemediginden kalbi duruyor.Sizin ailede belkide böyle bir sorun olabilir.Bunun cözümü cok kolay.Kan sulandirici ilaclar veriyorlar.Ihmal etmemeni tavsiye ederim.Sonra pisman olursun.Bende pihtilasma problemi cikmadi yani sorun baska birsey.Ama yinede bir daha hamile olursam Dr lar kan sulandirici verecekler.Ne olur ne olmaz diye.