Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Keske bende o zamanlar burayi bilseydim ama sanirim 2006 da daha yoktu.Esimle bu konuyu hic paylasamiyorum ben malesef.Duygusalligimi,yikintimi anlayamiyor.Cabuk bir sekilde arkama atip ileriye bakmami bekliyor benden.Hic konusmak istemiyor bu konulari benimle.Bizim aramizdaki iliskiyide etkiledi bu yasadiklarim.

tamam canim sagol, benimde annemde ablamda ve teyze kizlarin basinda geldi, Bebekde kalb durmasi, o yüzden biraz bende tedirginim...
Önlem olarak kan pihtilasman varmi,ona baktir canim.Yani almanca yazacagim arkadaslar kusuruma bakmayin.Lass deinen Gerinnungsfaktor bestimmen.Cogu düsügün sebebi annede kan pihtilasmasi oldugundan göbek kordonunda bebegi besleyen kanin koyulasip kordonu tikamasi.Böylece bebek beslenemediginden kalbi duruyor.Sizin ailede belkide böyle bir sorun olabilir.Bunun cözümü cok kolay.Kan sulandirici ilaclar veriyorlar.Ihmal etmemeni tavsiye ederim.Sonra pisman olursun.Bende pihtilasma problemi cikmadi yani sorun baska birsey.Ama yinede bir daha hamile olursam Dr lar kan sulandirici verecekler.Ne olur ne olmaz diye.

sagol canim . doktorla bidaha konu$im. Söyledim doktora, 100% garanti tabiki veremem ama olasilik cok az sende dedi... ben yinede senin dediginine sorim bi..