Canim sen bayadir olcuyorsun degil mi? Yumurtladiginda kacti atesin? benimki bu sabah 36.4 cikti.. dusuk mu? bana biraz dusuk gibi geldi ama ben daha 4 gundur olcuyorum.. her sabah ayni saatte olcuyorum 06.30'da..
Ayaklarimi sürüyorum zaten arkamdan hepiniz gelin diye 🙂) ben iyiyim canim, ne migde bulantisi, ne tiksinme,,, hic birsey yok...🙂)))
ben adet günü uyandim, baktim regl olmamisim... hemennn test yaptim 🙂) cok silik pozitif cikti 🙂) ciddiye almadim, burda kizlara yazinca... onlar dedi sen hamilesin diye 🙂)) yarin sabahda olmassa yap bence test....
Ayaklarimi sürüyorum zaten arkamdan hepiniz gelin diye 🙂) ben iyiyim canim, ne migde bulantisi, ne tiksinme,,, hic birsey yok...🙂)))
ben adet günü uyandim, baktim regl olmamisim... hemennn test yaptim 🙂) cok silik pozitif cikti 🙂) ciddiye almadim, burda kizlara yazinca... onlar dedi sen hamilesin diye 🙂)) yarin sabahda olmassa yap bence test....
Suru bacim suru.. ama belim agriyor bugun genelde bel agrisi benim adet belirtilerimden biridir malesef :-(
Kiz sende digital thermometre var mi? yarin sabah bi isini olcsene dil altindan? Bakalim hamislerde kac oluyormus 🙂
Ben aslinda gecen hafta cuma test yaptim negatif cikti malesef :-( O gun disciye gidecektim ve emin olayim diye yapmistim negatif cikinca cok umutsuzluga kapildim.. ama reglim gelmedigi surece umut vardir diye kendimi ikna ettim sonunda 🙂
Test icin beklemem benim icin en dogrusu olacak galiba tatlim..duzensiz adet goren biriyim o yuzden benim icin beklemek daha akillica olur sanirim..
Selam yazgülüm🙂Hosgeldin.Seni gördügüme cok sevindim😀Bence test icin birkac gün beklemekte haklisin.Madem adetlerinde benim gibi düzensizmis.Insallah sende bu ay hamisler listesine eklenirsin canim.