Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben iyiyim ama yorgunum.. kendimi listeye ekledim bakalim bu ay neler olacak..

Bende 4 gundur atesimi olcuyorum kizlar regl olursam en azindan regl atesimi bilirim diye bakalim neler olacak..

Azade canim sende olcuyorsun degil mi? Seninki kac cikti?

yazgüllüüü nasilsin canim.... bugün senin günün, varmi birseyler ??

Gunaydin canim iyiyim ya sen nasilsin? Bebisin nasil taze hamis? arkandan gelmek icin siradayim ona gore hehe 🙂 Yol ver bana haha 🙂

Gulum sadece biraz belim agriyor baska birsey yok simdilik.. insallah gelmistir melegim bu ay..

yazgülüm kııız test yaptın mı....

Gunaydin canim.. yok daha test yapmadim yapmayada cokkkk korkuyorum.. ama en az 3-4 gun gecsin ondan sonra yaparim cesaret edebilirsem..

Yarinda senin gunun tatlim var mi bir belirtin? insallah seninde melegin gelmistir

canım benim ateş 36.7--36.8 de sabitlendi....

Canim sen bayadir olcuyorsun degil mi? Yumurtladiginda kacti atesin? benimki bu sabah 36.4 cikti.. dusuk mu? bana biraz dusuk gibi geldi ama ben daha 4 gundur olcuyorum.. her sabah ayni saatte olcuyorum 06.30'da..

1. gun 36.6
2. gun 36.5
3. gun 36.3
4. gun 36.4 cikti..

Yani ne anlama geldigi konusunda hic bir fikrim yok acikcasi 🙁

Gunaydin canim iyiyim ya sen nasilsin? Bebisin nasil taze hamis? arkandan gelmek icin siradayim ona gore hehe 🙂 Yol ver bana haha 🙂

Gulum sadece biraz belim agriyor baska birsey yok simdilik.. insallah gelmistir melegim bu ay..

Gunaydin canim.. yok daha test yapmadim yapmayada cokkkk korkuyorum.. ama en az 3-4 gun gecsin ondan sonra yaparim cesaret edebilirsem..

🙁

Ayaklarimi sürüyorum zaten arkamdan hepiniz gelin diye 🙂) ben iyiyim canim, ne migde bulantisi, ne tiksinme,,, hic birsey yok...🙂)))

ben adet günü uyandim, baktim regl olmamisim... hemennn test yaptim 🙂) cok silik pozitif cikti 🙂) ciddiye almadim, burda kizlara yazinca... onlar dedi sen hamilesin diye 🙂)) yarin sabahda olmassa yap bence test....

yazgülü canım ben 36.2 ile yumurta çatlatmışım....
kişiden kişiye değişiyor bu ısılar canım..bazısı 36.6 --36.8 ile adet oluyor düşün...

Ayaklarimi sürüyorum zaten arkamdan hepiniz gelin diye 🙂) ben iyiyim canim, ne migde bulantisi, ne tiksinme,,, hic birsey yok...🙂)))

ben adet günü uyandim, baktim regl olmamisim... hemennn test yaptim 🙂) cok silik pozitif cikti 🙂) ciddiye almadim, burda kizlara yazinca... onlar dedi sen hamilesin diye 🙂)) yarin sabahda olmassa yap bence test....

Suru bacim suru.. ama belim agriyor bugun genelde bel agrisi benim adet belirtilerimden biridir malesef :-(

Kiz sende digital thermometre var mi? yarin sabah bi isini olcsene dil altindan? Bakalim hamislerde kac oluyormus 🙂

Ben aslinda gecen hafta cuma test yaptim negatif cikti malesef :-( O gun disciye gidecektim ve emin olayim diye yapmistim negatif cikinca cok umutsuzluga kapildim.. ama reglim gelmedigi surece umut vardir diye kendimi ikna ettim sonunda 🙂

Test icin beklemem benim icin en dogrusu olacak galiba tatlim..duzensiz adet goren biriyim o yuzden benim icin beklemek daha akillica olur sanirim..

yazgülü canım ben 36.2 ile yumurta çatlatmışım....
kişiden kişiye değişiyor bu ısılar canım..bazısı 36.6 --36.8 ile adet oluyor düşün...

Canim yumurta catlamadan once kacti peki seninki? Yada aylik degerlerin varsa bana biraz detayli yazarmisin?

Yani aslinda 36.6 oldukca yuksek ates diyorsun?

Her insanda degisiyor haklisin canim.. Peki asagi yukari kac atesle regl oluyor bir bayan acaba?

Selam yazgülüm🙂Hosgeldin.Seni gördügüme cok sevindim😀Bence test icin birkac gün beklemekte haklisin.Madem adetlerinde benim gibi düzensizmis.Insallah sende bu ay hamisler listesine eklenirsin canim.

Geri