sagol canım ıyıyım cok şükür.....ders calısmaya calısıyorum tatlım haftasonu sınavım var ona hazırlanıyorum ama yeterlı calısmadım canım sıkılıyo vermem gerek dersı cunku 3e gecmek ıstıyorum artıkk...sen nasılsın bulantılar ne durumda bebısımız annesını uzuyor mu bakalım?
öyle miiiii hımmm bilmiyordum ders çalıştığını... az kalmış ama olsun, ne kadar bakarsan kar yani. inşallah sınavın çooookkk iyi geçer de 3 e geçersin.
ben iyiyim canım bulantılar bazen oldukça hafif bazen çok ama allaha şükür dayanılmayacak gibi değil. bebiş beni biraz bulandırıyor bir de sık sık acıktırıyor 🙂 ya varya beklemeye tahammülüm hiç yok artık. acıkınca hemen yemeliyim.
öyle miiiii hımmm bilmiyordum ders çalıştığını... az kalmış ama olsun, ne kadar bakarsan kar yani. inşallah sınavın çooookkk iyi geçer de 3 e geçersin.
ben iyiyim canım bulantılar bazen oldukça hafif bazen çok ama allaha şükür dayanılmayacak gibi değil. bebiş beni biraz bulandırıyor bir de sık sık acıktırıyor 🙂 ya varya beklemeye tahammülüm hiç yok artık. acıkınca hemen yemeliyim.
sagol canım.....hemsocum hamılelıgın cılvesı bunlarda olsun sen ye yemeklerını guzelce bızım bebıs de tosun gıbı olsun
ıyı bak yıgenıme tamammı?bulantılarda az kaldı gececek canım benım arkadasım hamıle suan 6.ayında ve ınanırmısın nerdeyse 3 ayını hastanede gecırdı bulantı yuzunden ve artık hıcbısey yıyemıyodu bulantıdan en son raddede de kan kustu serumlar ılaclar derken atlattı cok sukur ama 14 kılo verdı bu arada.....yanı soylemek ıstedıgım zor olsa da gecıcı sure emınım kısa zamanda senınkıde bıtecek canım bebısımız saglıklı gelıssın buyusun yeter....
iyim çok şükür.benimde regl gecikti.dün test yaptırdım.negatif çıktı.regl olmam için ilaç verildi.reglin ilk günüde tüp bebek merkezini arayacağım.bu telaşla geçiyor günlerimiz işte.
iyim çok şükür.benimde regl gecikti.dün test yaptırdım.negatif çıktı.regl olmam için ilaç verildi.reglin ilk günüde tüp bebek merkezini arayacağım.bu telaşla geçiyor günlerimiz işte.