Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım inşallah buda biter kendini üzme emi ,bebiş sahibi olabileceğini biliyosun benim o bile belli değil 🙁
ben 16-17 yaşlarındayken hep bebeklerle uğraşırdım bütün kuzenlerim küçükken bakmışımdır sabrıma herkes hayran kalırdı annemde bu kızın ya çokk çocuğu olur yada hiç olmaz derdi ve gülerlerdi şimdi bazen düşünüyom acaba hiç olmayacak mı diye .....aman neyse herşeyin hayırlısııı...

Üzülme faslını çoktan bitirdim ben canım. kendi derdime düştüm, hayırlısı ile şu ağrılar bir kesilse, bugün baya bir beni sızlattı, ağrı kesicimi değiştirdim apranax içtim daha iyi geldi,
Bende küçükten beri çocukları severim, ben hiç olmayacak diye düşünmedim, hatta şu an bile şu kanamalar ağrılar kesilsede bir an önce çalışmalara başlasam diye dört gözle bekliyorum :pasi:

öyle zaten şeker ben zaten yapım gereği de geniş bi insanım hiç öyle takıntım olmaz takdiri ilahi der geçer bilimsel sonuçlar ararım ama şu an bilimsel bi nedenim yok olmuyosada allahın bi bildiği varki olmuyo derim en azından yumurtamın artık çatladığını biliyorum bu bana bebiş olmasada şu an içn yeter herşeyin başı sağlık sağlık olacakki bebiş de olsun

Olur olur hep pozitif düşün canım, sılam-nisanında dedeği gibi daha çok gençsin önünde bir sürü zamanın var..

Üzülme faslını çoktan bitirdim ben canım. kendi derdime düştüm, hayırlısı ile şu ağrılar bir kesilse, bugün baya bir beni sızlattı, ağrı kesicimi değiştirdim apranax içtim daha iyi geldi,
Bende küçükten beri çocukları severim, ben hiç olmayacak diye düşünmedim, hatta şu an bile şu kanamalar ağrılar kesilsede bir an önce çalışmalara başlasam diye dört gözle bekliyorum :pasi:
süpersinn valla ben çok çabuk pes ediyom galiba 🙂ama sizlerle konuşunca gücünüz gücüm oluyo gerçekten çok süpersinizzz 🙂 canım rahime en dost ağrı kesiciyi apranax diye biliyorum regl ağrısı çok olunca doktor kardeşime onu vermişti ...
inşallah sende hemen sağlığına kavuşursunda meleğin için başlarsın 🙂

süpersinn valla ben çok çabuk pes ediyom galiba 🙂ama sizlerle konuşunca gücünüz gücüm oluyo gerçekten çok süpersinizzz 🙂 canım rahime en dost ağrı kesiciyi apranax diye biliyorum regl ağrısı çok olunca doktor kardeşime onu vermişti ...
inşallah sende hemen sağlığına kavuşursunda meleğin için başlarsın 🙂

Süper anne olucamda ondan :fırtına: Öyle pes etmem ben hemen, kolay birşey yok, hem zor olacak ki kıymetini bilesin değil mi ?
Minoset vermişti bana ateş de düşürücü olarak ama ateşim yok maşallah, ilk zamanlar oldu ama şimdi yok sadece ağrı kessin yeter, daha eh az 5-6 gün sürer sanırım, internetten araştırdığma göre ağrı faslı..

Yüzümde durmadan sivilceler çıkıyor neden acaba, bebek varken çıkmaya başlamıştı hala çıkıyor, sanırım beta-hcg tam düşmedi ya acaba diyorum ondan mıdır..

Sanırım herkes uyku moduna girdi, yavaştan bende gideyim kociimin kucağına sokulayım o çoktan uyudu...
Hadi kızlar iyi geceler meleklerinizi görün bu gece inşallah rüyalarınızda..

Geri