iyiyim saol sen nasılsın canım bekliyoruz bizde heyecanla aslında bi kaç gündür söylüyorum günüm geçeli 3 gün oldu aslında ama yumurta çatlaması bi hafta geç attığından şu an ne idrar ne kan testi hiç birinde çıkmaz dedi doktor cumaya yapalım o zaman belli olma ihtimali var dedi bilmiyorum belkide yaptırmam cumayada emin değilim yine hüsran olmak istemiyorum o yüzden yaptırmayabilirim
evet canım ne güzel unutmamışsın valla maşallah ben çabuk unutuyorum
düznliydi aslında 28de bir olurdum her ay 3 aydır polikistik nedeniyle geç oluyodum ama bu ay doktor beni sevindirdi bakalım
bende iyiyim canım Azade yeni topik açmış baktım ama katılmaya gücüm yok yöntemlere takılmıyacağım artık kendi halinde noluyo bakalımmm🙂 senin durumlar ne alemde?
evet canım ne güzel unutmamışsın valla maşallah ben çabuk unutuyorum
düznliydi aslında 28de bir olurdum her ay 3 aydır polikistik nedeniyle geç oluyodum ama bu ay doktor beni sevindirdi bakalım
bende iyiyim canım Azade yeni topik açmış baktım ama katılmaya gücüm yok yöntemlere takılmıyacağım artık kendi halinde noluyo bakalımmm🙂 senin durumlar ne alemde?
canım inşallah buda biter kendini üzme emi ,bebiş sahibi olabileceğini biliyosun benim o bile belli değil 🙁 ben 16-17 yaşlarındayken hep bebeklerle uğraşırdım bütün kuzenlerim küçükken bakmışımdır sabrıma herkes hayran kalırdı annemde bu kızın ya çokk çocuğu olur yada hiç olmaz derdi ve gülerlerdi şimdi bazen düşünüyom acaba hiç olmayacak mı diye .....aman neyse herşeyin hayırlısııı...
öyle zaten şeker ben zaten yapım gereği de geniş bi insanım hiç öyle takıntım olmaz takdiri ilahi der geçer bilimsel sonuçlar ararım ama şu an bilimsel bi nedenim yok olmuyosada allahın bi bildiği varki olmuyo derim en azından yumurtamın artık çatladığını biliyorum bu bana bebiş olmasada şu an içn yeter herşeyin başı sağlık sağlık olacakki bebiş de olsun