Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Canım hayırlısı artık bide sende regl düzensizliği vardı sanırım beklemek en sağlıklısı hem bebişi hemde regle hazırlıklı olmak en güzeli 🙂

Canım hayırlısı artık bide sende regl düzensizliği vardı sanırım beklemek en sağlıklısı hem bebişi hemde regle hazırlıklı olmak en güzeli 🙂
evet canım ne güzel unutmamışsın valla maşallah ben çabuk unutuyorum
düznliydi aslında 28de bir olurdum her ay 3 aydır polikistik nedeniyle geç oluyodum ama bu ay doktor beni sevindirdi bakalım

bende iyiyim canım Azade yeni topik açmış baktım ama katılmaya gücüm yok yöntemlere takılmıyacağım artık kendi halinde noluyo bakalımmm🙂
senin durumlar ne alemde?

Valla benim ağrı ve kanama devam ediyor, 3 gündür böyle yapışkan gibi kanama pis biraz başka tarif edemiycem sümüksü ığğğ,

Bencede yntem möntem kendini kasma..

Valla benim ağrı ve kanama devam ediyor, 3 gündür böyle yapışkan gibi kanama pis biraz başka tarif edemiycem sümüksü ığğğ,

Bencede yntem möntem kendini kasma..
canım inşallah buda biter kendini üzme emi ,bebiş sahibi olabileceğini biliyosun benim o bile belli değil 🙁
ben 16-17 yaşlarındayken hep bebeklerle uğraşırdım bütün kuzenlerim küçükken bakmışımdır sabrıma herkes hayran kalırdı annemde bu kızın ya çokk çocuğu olur yada hiç olmaz derdi ve gülerlerdi şimdi bazen düşünüyom acaba hiç olmayacak mı diye .....aman neyse herşeyin hayırlısııı...

Hayırlısı fıstığım olmazsa da kendini fazla üzme sakın, daha çoooooooooook zamanın olucak merak etme...
öyle zaten şeker ben zaten yapım gereği de geniş bi insanım hiç öyle takıntım olmaz takdiri ilahi der geçer bilimsel sonuçlar ararım ama şu an bilimsel bi nedenim yok olmuyosada allahın bi bildiği varki olmuyo derim en azından yumurtamın artık çatladığını biliyorum bu bana bebiş olmasada şu an içn yeter herşeyin başı sağlık sağlık olacakki bebiş de olsun