Ayyüzlü .......................... 30Mayıs Ecce .............................. 1 Haziran azade ............................ 2 Haziran bögürtlen ....................... 2 Haziran lara ................................ 6 Haziran Ayşegül .......................... 8 Haziran dileğimmm ................... 8 Haziran duygum_06 .................... 9 Haziran Bilgemelek ................... 10 Haziran Tatlı cadım ................... 10 Haziran Pirenses ...................... 10 Haziran sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr)anne oldu 🙂 oğlu oldu 🙂 @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Çarşı(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
heeeeeh beee işte böyle umutlu olun gülüm yaaaa
ayyy bence sen hamilesin kalıbımı basardım ama benim kalıp uymuyor biliyorsunuz ayşegül olsaydı o basardı ama oda yok kaç gündür
içimden senin hamile olduğun geçiyor inşallah doğrudur...çünkü çok umutlusun boş yere değildir bu umut
canım süpersin sende 🙂 napalım be yavrum 3 ay aradan sonra sağlıklı bi durum görmek beni umutlandırdı tabiiiii işallah öyledir çok heyecanla bekliyorum
canım , ben daha önce denedim ateş ölçmeyi 37.2 ile regl olunca vazgeçtim ..
Şu an beklemedeyim zaten,önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek,reglimi bekliyorum
iyiyim saol sen nasılsın canım bekliyoruz bizde heyecanla aslında bi kaç gündür söylüyorum günüm geçeli 3 gün oldu aslında ama yumurta çatlaması bi hafta geç attığından şu an ne idrar ne kan testi hiç birinde çıkmaz dedi doktor cumaya yapalım o zaman belli olma ihtimali var dedi bilmiyorum belkide yaptırmam cumayada emin değilim yine hüsran olmak istemiyorum o yüzden yaptırmayabilirim