kızlar sizi okadar ii anlıyorumki benimde buay yine gecikmeli regl oldum 3-4 gün geçen ay ilaçla olmştum.bebek düşünmede önce bu tarz düzensizliklerim olmazdı en azından ilaçla olmamaa gerek kalmazdı noluyo anlamıyorum vücudum okadar değiştiki bu konuda yaa bende şaşırıyorum bazen öyle değişik tepkiler veriyoki tamam diyorum galiba buay hamileyim ama sonuç hep hüsrannnnnn çok yoruldum bende arkadaşlar ama imtihandayız işte geçebilmek içinse sabır en büyük ilaç.inşallah br gün bizlerde annelik gibi mukaddes bi duyguyu tadar bu güzellliği paylaşırız burdan ne zormuş beklemek gerçekten anne olabilenler değerini bilmeli öyle çok şükretmelikii inşallah bizlerde anne olunca şükrümüzü eda edebiliriz .bende buay gitmicem diyodum doktoa ama sonra düşünüyorum ya diyorum keşke gitseydim dersem çünkü tam bi takip ypmadı bana sonrada diyorum amannn boşver yapsa nolcak Rabbim ol derse olucak zatenn uff kafam benmde allak bullak acanlarım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin tez vakitte bebeişlerimizi versin sağlıkla inşş.aeolun
aminnn cnm .cnm tabikide hepimiz sınavdan geciyoruz rabbim en uygun zamanı bilir ve o zaman gelince bebişlerimizi bize nasip eder.bizler dua edip sabretmekten başka caremiz yok.ben 1 sene tedavi gördüm şuan hamileyim ama tedaviyle degil dua ve sabırla cnm inş enkısa zamanda sende hamile kalırsın.heray hamilemiyim diye düşünme başka şeyler düşün bak beklemediğin zaman bebiş gelmiş olacak allah o güzel göbüşlerinize en kısa zamanda bebişleri yerleştirecek dualarım sizlerle
Sammy_haa..................26 Mayıs Ayyüzlü ..........................30Mayıs Ecce ..............................1 Haziran azade ............................2 Haziran bögürtlen.......................2 Haziran lara ................................ 6 Haziran Ayşegül..........................8 Haziran dileğimmm................... 8 Haziran duygum_06....................9 Haziran Bilgemelek...................10 Haziran Tatlı cadım...................10 haziran Pirenses ......................10 Haziran sılam_nisa....................17 Haziran berranur........................23 haziran
2009 ANNE ADAYLARI
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ŞUBAT ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği..........................Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin............................20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
kimse yokyine.. çalışırken içim giderdi sohbeti kaçırıyorum diye, netin açılmasını dört gözle beklerdim, ama ne oldu anlamadım 10 gündür çok sakin burası, herkes vaz mı geçti hamile kalmaktan, yoksa sıkıldımı, yada ard arda kötü haberler duyunca korku mu sardı anlamadım, zaten hamile kalanlar yavaş yavaş çekiyorlar kendilerini, neyse herkesin yolu açık olsun ne diyelim...
kızlar sizi okadar ii anlıyorumki benimde buay yine gecikmeli regl oldum 3-4 gün geçen ay ilaçla olmştum.bebek düşünmede önce bu tarz düzensizliklerim olmazdı en azından ilaçla olmamaa gerek kalmazdı noluyo anlamıyorum vücudum okadar değiştiki bu konuda yaa bende şaşırıyorum bazen öyle değişik tepkiler veriyoki tamam diyorum galiba buay hamileyim ama sonuç hep hüsrannnnnn çok yoruldum bende arkadaşlar ama imtihandayız işte geçebilmek içinse sabır en büyük ilaç.inşallah br gün bizlerde annelik gibi mukaddes bi duyguyu tadar bu güzellliği paylaşırız burdan ne zormuş beklemek gerçekten anne olabilenler değerini bilmeli öyle çok şükretmelikii inşallah bizlerde anne olunca şükrümüzü eda edebiliriz .bende buay gitmicem diyodum doktoa ama sonra düşünüyorum ya diyorum keşke gitseydim dersem çünkü tam bi takip ypmadı bana sonrada diyorum amannn boşver yapsa nolcak Rabbim ol derse olucak zatenn uff kafam benmde allak bullak acanlarım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin tez vakitte bebeişlerimizi versin sağlıkla inşş.aeolun
canım teşekkürler yazdığın için sanırım bizim durumumuzda olan biçok anne adayı var vücudunun dengesi oynayan hakkımızda hayırlısı inşallah dedeğin gibi bizlerde kavuşuruz yavrularımıza🙂
haklısın cnm bu yöntemler ve doktur kontrolleri insanı sitrese sokuyor ben gecen sene tedavi gördüm hamile kalmadım bıraktım sinirlerim yıprandı diye tam 7 aydır hiçibr doktura gitmedim sadece dua ettim bu ay bir doktura gideyim ne durumdayım dedim doktur bana hamilesin hemde1 aylık dedi eşimle cok şaşırdık 3 ay üst üste gecikmeler yaşadım eşim bile her zamanki gecikmem sandı test yapma doktura giderim bir sorun vardır dedi doktur bize o güzel haberi verince biran ayaklarım yere basmıyordu.bol bol dua edin ve sakın bu ay hamilemiyim diye düşünmeyin ben başka plan yapıyordum bebiş geldi darısı senin ve tüm isteyen herkezin bir bebişi olsun tüm dualarım sizlerle
evet canım sana katılıyorum okadar çok ısrar etmiştik sen test bile yapmamıştın ama biz gecikme bile olmadan test yapıyoduk artık benim bedenim değil gecikme önceden karşılama yapmaya başladı
bak 3 gün önceden teşrif etti kırmızılarr bende artık şu yöntem bu yöntem yok bıraktım herşeyi doğal yolları denemek lazım dimi 🙂 canım seninde yavrunu sağlığıyla kucağına almak nasip olsun inşallahh bizim gibi bekleyenlerinde Rabbim döbişlerini doldursun
kimse yokyine.. çalışırken içim giderdi sohbeti kaçırıyorum diye, netin açılmasını dört gözle beklerdim, ama ne oldu anlamadım 10 gündür çok sakin burası, herkes vaz mı geçti hamile kalmaktan, yoksa sıkıldımı, yada ard arda kötü haberler duyunca korku mu sardı anlamadım, zaten hamile kalanlar yavaş yavaş çekiyorlar kendilerini, neyse herkesin yolu açık olsun ne diyelim...
canım lalezarım bu aralar forumdan hep kötü haberler aldık ve girmeye korkar olduk yoksa yine hamiş olmak için can atıyoruz inşallah oluruzda bide yaz gelince millet evde durmuyo ben 3 gündür tatildeydim mesela 🙂 topiğimizde toparlanır yine eski şen günlerine döner canım
bu arada sen nasılsın canım vücudun toparlayabildi mi?aklımda hep vardın kendine çok iyi bak olurmu biçoğumuzdan 1-0 öndesin enazından hamiş kalabildiğini gördünnn öpt canım A.E.O.
ben de o kadar alıştım ki negatif olmasına bağışıklık yaptı sanırsam🙂
zaten çift çizgiyi görecek gibi umudum da yok artık.
kendime inanamıyorum ama "boşverdim"...
biz kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım, sonuç olacağına varıyor. biraz geç oldu ama sonunda öğrendim. daha doğrusu kabullendim.
kendimi artık yıpratmayacağım. eğer bir evlat sahibi olmak alnıma yazıldıysa eninde sonunda, Allah'ın uygun gördüğü zamanda olacak.
olmayacaksa da olmayacak!
ben artık kendimi olmayacakmış gibi alıştırdım ve hayatıma devam ediyorum. çünkü benden sevgi, ilgi bekleyen bir eşim ve ailem var.
benim onlara olduğu kadar onların da bana ihtiyaçları var!
oooooooooooooooooooooo canlar ne bu böyle...hııımmmm hepinize seans gerek..... yaaaa kuzucuklarım hafta sonu köyde net yoktu az önce geldi hemen daldım topiğe kimbilir ne kadar sayfa birikmiştir derken birde baktım anca 10 sayfa.... neyse fıstıklar şindilik çıkmam lazım malum öğle saati...öğleden sonra burdayım herkes gelsin olurmu şu 2 günün acısını çıkaralım hadi canlar izgil kaçar ama öğleden sonra damlar hheehheee
Kızlar bence şu yöntem bu yöntem denemekle olmuyo bence sadece sabır ben tam 8 aydır biçok yöntemi denedim ; doktor kontrolü,ilaç kullanımı,preseed kullanma,incir yeme ve balla çörek otu tarçın karışımı .............. yöntemlerr yöntemlerrr bence hepsi boş artık hiçbişey denemeyeceğim çünkü bişeyler deneyince acaba buay olacak mı diye daha yeni ve büyük umutlarla bekliyorsun artık bişey yapmıycam sadece sabırla bekleyeceğimmm...
ben de o kadar alıştım ki negatif olmasına bağışıklık yaptı sanırsam🙂
zaten çift çizgiyi görecek gibi umudum da yok artık.
kendime inanamıyorum ama "boşverdim"...
biz kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım, sonuç olacağına varıyor. biraz geç oldu ama sonunda öğrendim. daha doğrusu kabullendim.
kendimi artık yıpratmayacağım. eğer bir evlat sahibi olmak alnıma yazıldıysa eninde sonunda, Allah'ın uygun gördüğü zamanda olacak.
olmayacaksa da olmayacak!
ben artık kendimi olmayacakmış gibi alıştırdım ve hayatıma devam ediyorum. çünkü benden sevgi, ilgi bekleyen bir eşim ve ailem var.
benim onlara olduğu kadar onların da bana ihtiyaçları var!
kızlar morelınızı bozmayın allah nezaman vercenı bılır bak ben evlendım 3 sene sonra hamıle oldum onunda kalbı durdu kurtaj oldum sonra bır sene sonra yapmadım kur bakınmadık dk komadım ama sonra kendılınden hamıle oldum sımdı 3 yaında oğlum var 2 cınyı ıstıyok yıne 3 sene oldu yıne olmadı neyapalım allahın takdırı yapacak bırsey yok sabır lazım dua lazım
oooooooooooooooooooooo canlar ne bu böyle...hııımmmm hepinize seans gerek..... yaaaa kuzucuklarım hafta sonu köyde net yoktu az önce geldi hemen daldım topiğe kimbilir ne kadar sayfa birikmiştir derken birde baktım anca 10 sayfa.... neyse fıstıklar şindilik çıkmam lazım malum öğle saati...öğleden sonra burdayım herkes gelsin olurmu şu 2 günün acısını çıkaralım hadi canlar izgil kaçar ama öğleden sonra damlar hheehheee