mimozaciceği
Hamiş Melek
aminnn cnm .cnm tabikide hepimiz sınavdan geciyoruz rabbim en uygun zamanı bilir ve o zaman gelince bebişlerimizi bize nasip eder.bizler dua edip sabretmekten başka caremiz yok.ben 1 sene tedavi gördüm şuan hamileyim ama tedaviyle degil dua ve sabırla cnm inş enkısa zamanda sende hamile kalırsın.heray hamilemiyim diye düşünme başka şeyler düşün bak beklemediğin zaman bebiş gelmiş olacak allah o güzel göbüşlerinize en kısa zamanda bebişleri yerleştirecek dualarım sizlerlekızlar sizi okadar ii anlıyorumki benimde buay yine gecikmeli regl oldum 3-4 gün geçen ay ilaçla olmştum.bebek düşünmede önce bu tarz düzensizliklerim olmazdı en azından ilaçla olmamaa gerek kalmazdı noluyo anlamıyorum vücudum okadar değiştiki bu konuda yaa bende şaşırıyorum bazen öyle değişik tepkiler veriyoki tamam diyorum galiba buay hamileyim ama sonuç hep hüsrannnnnn çok yoruldum bende arkadaşlar ama imtihandayız işte geçebilmek içinse sabır en büyük ilaç.inşallah br gün bizlerde annelik gibi mukaddes bi duyguyu tadar bu güzellliği paylaşırız burdan ne zormuş beklemek gerçekten anne olabilenler değerini bilmeli öyle çok şükretmelikii inşallah bizlerde anne olunca şükrümüzü eda edebiliriz .bende buay gitmicem diyodum doktoa ama sonra düşünüyorum ya diyorum keşke gitseydim dersem çünkü tam bi takip ypmadı bana sonrada diyorum amannn boşver yapsa nolcak Rabbim ol derse olucak zatenn uff kafam benmde allak bullak acanlarım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin tez vakitte bebeişlerimizi versin sağlıkla inşş.aeolun