selam herkeze adet oldum cok gerginim yine cok agrım var cünki ama listeye nasıl eklenir bu adet tarıhi bilmiyorum beni bu klomen mafetti adet günlerim şaştı şimdi 20 sinde olmam gereken adet bu gün oldu hemde falaket sadece sizlere haber vermek için girdim eminim kist oluştu cok agrım var cünki bu bebek işi ne zormuş artık takip falan yapmıycam yaaa yoruldum herkezi öpüyorum a..e o. cok fenayım
Kızlar bence şu yöntem bu yöntem denemekle olmuyo bence sadece sabır ben tam 8 aydır biçok yöntemi denedim ; doktor kontrolü,ilaç kullanımı,preseed kullanma,incir yeme ve balla çörek otu tarçın karışımı .............. yöntemlerr yöntemlerrr bence hepsi boş artık hiçbişey denemeyeceğim çünkü bişeyler deneyince acaba buay olacak mı diye daha yeni ve büyük umutlarla bekliyorsun artık bişey yapmıycam sadece sabırla bekleyeceğimmm...
haklısın cnm bu yöntemler ve doktur kontrolleri insanı sitrese sokuyor ben gecen sene tedavi gördüm hamile kalmadım bıraktım sinirlerim yıprandı diye tam 7 aydır hiçibr doktura gitmedim sadece dua ettim bu ay bir doktura gideyim ne durumdayım dedim doktur bana hamilesin hemde1 aylık dedi eşimle cok şaşırdık 3 ay üst üste gecikmeler yaşadım eşim bile her zamanki gecikmem sandı test yapma doktura giderim bir sorun vardır dedi doktur bize o güzel haberi verince biran ayaklarım yere basmıyordu.bol bol dua edin ve sakın bu ay hamilemiyim diye düşünmeyin ben başka plan yapıyordum bebiş geldi darısı senin ve tüm isteyen herkezin bir bebişi olsun tüm dualarım sizlerleKızlar bence şu yöntem bu yöntem denemekle olmuyo bence sadece sabır ben tam 8 aydır biçok yöntemi denedim ; doktor kontrolü,ilaç kullanımı,preseed kullanma,incir yeme ve balla çörek otu tarçın karışımı .............. yöntemlerr yöntemlerrr bence hepsi boş artık hiçbişey denemeyeceğim çünkü bişeyler deneyince acaba buay olacak mı diye daha yeni ve büyük umutlarla bekliyorsun artık bişey yapmıycam sadece sabırla bekleyeceğimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?